Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt már részetek abban, hogy két nő kényeztetett orálisan egyszerre?
Figyelt kérdés
Milyen élmény? Meséljétek el a történetet is és azt is hogy milyennek éltétek meg :)2019. jún. 30. 08:06
2/9 A kérdező kommentje:
Nem :D Csak kiakarom deríteni hogy van-e értelme annak hogy ez nekem akkora vágyam hogy 2-3 nő csinálja nekem egyszerre majd rájuk élvezzek, vagy nem akkora élmény
2019. jún. 30. 08:20
3/9 anonim válasza:
Igen. Igató volt, de nem csak orális volt az együttlét.
Nem vágyom rá miden nap.
4/9 anonim válasza:
Rendszeresen. Az egyik farkam a szöke a másik a barna szájában, a harmadikat meg rájuk verem. Igy gondolod?
5/9 anonim válasza:
Azt tudod hogy ilyen esetben is, szeretik a nők ha van 19-20 cm?
6/9 anonim válasza:
Igen! Nagyon jó volt. Egymással is csókolóztak, és egymás szájába adták a farkamat... :)
7/9 anonim válasza:
Sajnos még nem volt, de kipróbálnám szívesen. F 24
8/9 A kérdező kommentje:
És egy ilyen hármas mégis hogy tud összejönni? :D
2019. jún. 30. 09:46
9/9 anonim válasza:
Nekem 5ösben volt ilyen. Gyönyörű látvány. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!