Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lehetek ilyen béna hogy ennyi idősen csak 4x szexeltem?
23 vagyok, de csak 4x szexeltem, azt is különböző lányokkal. Nem tudok mit csinálni, de neten nem lehet normális kapcsolatot találni, pedig azt szeretnék.
Annyira rossz hogy csak ennyiszer szexeltem. Nagyon vágyom rá pedig.
Miért csak ilyen lányokat találok? Szépek voltak, de csak szexet akartak.
Hol találhatnék normális lányt barátnőnek?
Milyen lányt szeretnél?
Te milyen vagy ?
Fontos, hogy ne csak vonzalom legyen köztetek, hanem akkor is élvezzétek egymás társaságát, amikor éppen nem szexeltek. :)
21/N
Mondjuk az itteni hisztizés helyett ismerkedhetnél is...
30/F
"Miért csak ilyen lányokat találok? Szépek voltak, de csak szexet akartak."
Mert csak erről beszélsz h szex szex szex.
"Nem tudok mit csinálni, de neten nem lehet normális kapcsolatot találni"
De igen lehet csak te nem tudsz mert arról vagy meggyőződve h nem lehet és igazol a külvilág is.
"Hol találhatnék normális lányt barátnőnek?"
Hogyan válhatnál olyan emberré aki a "normális lány"-nak ideális?
23 éves vagy és azon sopánkodsz, hogy életed során még csak 4x szeretkeztél? Szörnyen sanyarú sorsod van. Ja, nem is.
Csak azért, mert mindenhonnan a szex ömlik az emberekre, még nem biztos, hogy ez azt jelenti, hogy így normális... Fiatal vagy, de a fiatalság nem arról szól, hogy orrba-szájba szexelek mindenkivel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!