Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szexeltem a barátnőm hugával és érzelmek is vannak, hogy mondjam el neki?
Figyelt kérdés
2019. jún. 17. 18:00
1/17 anonim válasza:
Ahogyan ide leírtad. Most is légy férfi, ne csak a félreba.száskor.
3/17 anonim válasza:
Azért ez a húg részéről gázosabb :(
4/17 anonim válasza:
Nem lennék ott amikor ez kiderül. 🙂
5/17 anonim válasza:
Bébi, beszélnünk kell!
Őszinte leszek, belezúgtam a húgodba!:/ ... ja és le is feküdtünk már.
Amúgy tök mindegy mit fogsz mondani. Sajna ezt tuti elítélik majd..
6/17 Egyszerű srác válasza:
Nyíltan és köntörfalazás nélkül. Az ilyet nem lehet szépíteni. Az a gond ezzel, hogy nem csak a ti kapcsolatotokat ástad alá ezzel a cselekedettel.
7/17 anonim válasza:
Öhömn, ez hogy jött így össze? :D
8/17 anonim válasza:
Én ilyet nem mondanék el, hogy megvédjem érzelmileg...
9/17 anonim válasza:
8: Nem hazugsággal kéne megvédeni az érzelmeit, hanem azelőtt kellett volna gondolkozni mielőtt lefeküdt a húgával. Előbb utóbb úgyis ki fog derülni (a hazugságoknak van egy ilyen "rossz" szokásuk, főleg így, hogy bele is van zúgva). Most a legjobb amit tehet az az ha odaáll elé és megmondja, hogy ez van. Aki ilyenkor kamuzik az nem a másik érzelmét akarja megvédeni hanem saját magát.
10/17 anonim válasza:
Az emberekben már semmi jóérzés nincsen? :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!