Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » A nőknél tényleg csak egy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nőknél tényleg csak egy esély van?

Figyelt kérdés

Ha ott és akkor nem úgy reagálok egy nő közeledésére ahogy ő akarja akkor nincs második esély?

Legyen az érzelmi vagy szex kapcsolat.

2019. júl. 5. 07:31
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Én az a típus vagyok aki adna lehetőséget.Van olyan amikor az ember utolag jön rá nem igy kellett volna.Próbáld meg nincs mit vesztened.
2019. júl. 5. 08:12
 12/19 Boszorkány_ ***** válasza:
Nálam többnyire igen!
2019. júl. 5. 08:13
 13/19 A kérdező kommentje:

#11 már próbáltam de nem reagál megkeresésre , és mondom félek hogy én szúrtam el annyira hogy jogos az elzárkózása . De az biztos ha lehetne teljesen másként viselkedtek volna abba a rövid időbe .

#12 és hogy lehet nálad első esélyt kapni 🤪🤪🤪

2019. júl. 5. 08:24
 14/19 anonim ***** válasza:
😄😄😄 na Te sem bánkódtál túl sokáig... 😄
2019. júl. 5. 08:32
 15/19 A kérdező kommentje:
#14 nyilván poén volt, de igazából semmi értelme nem lenne. Ami miatt a kérdést ki írtam a már fixen bukott történet ....
2019. júl. 5. 08:36
 16/19 A kérdező kommentje:
Ja és hogy ne tűnjek még bunkobbnak mint amilyen vagyok nem kapcsolatról van szó csak egy ismerkedésről, amit elszúrtam.
2019. júl. 5. 08:39
 17/19 anonim ***** válasza:

Nálam pl igen.

Csak 1 esély van

26N

2019. júl. 5. 09:11
 18/19 anonim ***** válasza:
Mi felénk mi egymásnak adjuk az esélyeket, nincs meg ez a fölé alárendelt szerep hogy kiskutyája legyek bármelyik lánynak. Jó becsicskulást. :D
2019. júl. 5. 11:37
 19/19 anonim ***** válasza:
Az élet minden területére elmondható, hogy nem működik a Ctrl+Z billentyűkombináció. Ezért meg kell fontolni a lépéseket. Nők (és pasik) esetében is így van, még ha egyébként te magad is vagy a megtestesült ideálja.
2019. júl. 7. 14:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!