Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek az alábbi két férfi közül melyiknek van nagyobb esélye a nőknél?
1. Egy jóképű, de csendes és visszahúzódó
vagy
2. Egy előnytelenebb külsejű, de menő és nagydumás pasinak.
A "de" úgy van a mondatban, mintha baj lenne.
Nekem, egy otthonülő introvertáltnak az egyes. Nem tudom, miért hiszitek, hogy az üvöltöző majmok menők.
Érdekes megfogalmazás. Nem azért tetszene az első, mert ő a helyesebb kategória, hanem mert jobban bírom a hozzám hasonló fiúkat, mint a nagymenőket.
Szóval első.
Egyáltalán nem baj, a "de" csak azt jelzi, hogy hiába jóképű az illető, nem fogja felhívni magára a figyelmet.
Nem véletlenül írom ezt, én is ilyen vagyok. Viszonylag helyesen nézek ki (legalábbis azt mondják), de nem vagyok az a hú de nagy társasági ember, sőt. Nem mondom hogy emiatt, de nincs és nem is volt barátnőm (20 éves vagyok).
Viszont mindig azt látom, hogy csúfságoknak is van párjuk, ha kellőképpen nagy pofájuk van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!