Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nőknél tényleg csak egy esély van?
Ha ott és akkor nem úgy reagálok egy nő közeledésére ahogy ő akarja akkor nincs második esély?
Legyen az érzelmi vagy szex kapcsolat.
Szerintem van masodik esely. Csak tudasd vele hogy "igen, tudom hogy az elsőt elk@rtam"
Próbáld viccesen előadni az első alkalomkor elkövetett hibát.
Úgy hogy nevetsz saját magadon
Mondjuk én az a típus vok aki mindig ad második lehetőséget. Minden téren.
#6 ne haragudj de nem írok konkrétat a hölgy miatt, és igazából az én esetemben már mindegy is.
Csupán arra vagyok kiváncsi higy más nő hogy gondolkodik, Mád férfinak milyenek a tapasztalatai , és hogy én mennyire vagy balfsz...
6 vok.
Nem tudom mennyire vagy balf..sz mert nem ismerem a sztorit. Az is lehet hogy ő volt hp..esetleg túlreagálta.
#9 nem sajnos én játszottam el. Egyetlen nő se akar kisgyerekekkel szenvedni . Ahogy #8 is így van vele.
Na mindegy majd egyszer 🤪🤪🤪
Köszi a válaszokat és látatlanban pacsi azoknak a nőknek akik adtok meg egy esélyt a kissé töketlen probalkozóknak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!