Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ilyen a lábam. Őszintén, nagyon undorító? Mit csináljak?
De azért rosszabbat sem sűrűn látni igaz?
Mindenesetre jó tudni, hogy nem a lába miatt dobtad :D
Mit szeretnél hallani? Nagyon úgy érzem, hogy tudat alatt azt várod, hogy erősítsék meg benned, hogy egy nagy nulla vagy.
Mi az, hogy rosszabb? Engem például a nagyon vastag boka és vádli jobban zavar, mintha kicsit görbe valakinek. Szóval ízlés dolga.
őszinte leszek, nem szoktam ennél jobb lábat látni, de rosszabbat sem :D elárulom a titkomat: nem nagyon szoktam megnézni másokat, általában elvagyok a saját kis világomban, vagy épp dolgozok/alszok/tanulok utazás közben
kevés dolog van amire felfigyelek ilyen téren
szerintem nincs gond a képen látható lábakkal, viszont a te hozzáállásoddal van, ha emiatt gátlásos vagy az sugárzik belőled és az ront az összképen
érezd magadat jól és legyél felszabadult, mosolyogj, akkor meg főleg nem a lábadat nézik, ha ennyire zavar :)
Akkor meg nézik a fogaimat, még azok is kuszák, azt még jobban utálom.
Szerintem már mazochista vagyok. Mindig beszólogattak és már hozzászoktam az ilyesmihez. Szeretem, ha cikiznek, de közben meg nagyon fáj. El vagyok már cseszve teljesen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!