Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok titeket is zavar egy idő után ha mindig arra ébredtek fel, hogy a párotok nyalja a puncitokat pl akkoris amikor még aludnátok?
Figyelt kérdés
2019. júl. 4. 16:59
1/11 anonim válasza:
Lol. Nekem a talpamat nyalja mindig mikor alszom XD de nem gaz am O elvezi. Lol 18/L
2/11 anonim válasza:
Egy idő után igen zavaró tud lenni . Főleg ha előtte való éjszaka hulla fáradtan feküdtem le .
Néha jó ez a meglepi de nem állandóan
3/11 anonim válasza:
Én örülnék. Sosem nyaltak mèg ki.. egy pasim se csinálta sajnos... 19L
5/11 anonim válasza:
Zavar?? Ha csak egy ilyen alkalom lenne, dobnám.
6/11 anonim válasza:
Hat elegge erdekes szituacio. Kicsit orultnek es megszallottnak is lehetne nevezni ha azt az oldalat nezzuk a dolgokbak. Ha azert csinalna mert tudja hogy nagyon szeretem es ezzel mar sokszor oromet szervett, csak most tulzasba vitte 1-2 alkalommal az nem baj es nem zavarna. Viszont az nem normalis egy erett es komoly erzelmeken alapulo kapcsolatban hogy valaki ilyet csinaljon es ennyire csak a szex erdekelje, hogy aludni sem hagyja a partneret, hasznalva ot mint egy targyat. Egy tini, szexkapcsolatban biztos jo tud lenni, de erett felnotteknel nem tudnam ezt elkepzelni.
7/11 anonim válasza:
Ha minden egyes alkalommal ez lenne az rettentő idegesítő lenne. Ha egyszer kétszer igy lepne meg annak örülnék.
8/11 he84 válasza:
Hát érdekes. Lehet jó és rossz oldala is attól függően. Ha mondjuk tudja, hogy én mennyire szeretem ezt és meglepiként ezzel akar a kedvemben járni, akkor oké és örülök neki. Ám ha túlzásba viszi és ez fétis nála, akkor már nem lenne jó. Szóval nem minden nap, de hetente 1, vagy 2 alkalommal belefér, ha tudja hogy mennyire szeretem és ha nem fétisként űzi.
9/11 anonim válasza:
Ha közben hagy aludni akkor csinálhatja.
Az viszont bosszantó, ha pisilnem kell ès nem èrti meg hogy ezèrt nem akarom.
10/11 he84 válasza:
Na igen, ez is igaz, hogyha WC-zni kell és közben erőlteti, az se jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!