Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Nem zavar hogy a pasik análozni akarnak veletek? A puncitokat lecserélték.
Figyelt kérdés
:/2015. júl. 27. 20:54
1/24 anonim válasza:
én pasi vagyok, és nem kenyerem az anális ;)
2/24 anonim válasza:
Asd........
Ennyi erővel minek csókoljon meg téged bárki, kérd meg hogy dugjon meg mert csak a punci számít.
Ilyen feminista maradi semmit nem élvezni tudó emberek miért nem alapítanak egy szektát és mennek fel a hegyekbe?
3/24 A kérdező kommentje:
2-es csak an análról van szó,ne forgasd ki.
2015. júl. 27. 21:00
4/24 anonim válasza:
De utalom az ilyen gyopos kerdeseket es felgogast
5/24 anonim válasza:
Miert nem ertitek meg vegre, hogy a jovo pinaja a seggluk?:)
7/24 anonim válasza:
Próbáltad már? Vagy csak előítélet ez az análellenesség?
És nem kiforgatás! Persze, nem kell erőltetni ha az illető hölgy nem akarja, vagy PRÓBÁLTA és nem élvezte. Azonban ha élvezi, akkor miért ne? És nem lecserélésről van szó, mert egészen más érzés. Az anál nem a punciszex idejét rabolja el, hanem ahhoz tesz hozzá.
9/24 A kérdező kommentje:
De a fiúknak is van se**lyukuk akkor minek nekik erre lány? Akkor már a punci felesleges sztem.
2015. júl. 27. 21:07
10/24 A kérdező kommentje:
Nem vagyok feminista sem liberális.
2015. júl. 27. 21:08
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!