Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok! Barátilag csak nudizas...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Barátilag csak nudizasba benne lennétek sraccal? Baratkoznatok olyannal aki szeret nudizni?

Figyelt kérdés
Szeretnem tudni ez mennyire elfogadott a lányok körében

2019. júl. 3. 15:05
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
49%
Nem.
2019. júl. 3. 15:14
 2/13 anonim ***** válasza:
64%
Persze. Aztán arra kelek hogy a farka seggembe van.. Nem játszunk ilyet.
2019. júl. 3. 15:36
 3/13 anonim ***** válasza:
82%

Baráti nudizás egy idegennel?? Haha. Véletlenül fel fog állni a farkad, és véletlenül meg fogod kérdezni, hogy nem-e tetszik... Meg be is kaphatnám akkor nem? De ha már leszoptalak, akkor igazán dughatnánk is egy jót...

Hm? Így gondoltad?

18L

2019. júl. 3. 15:59
 4/13 anonim ***** válasza:
59%

A kérdező nudista partnert szeretne, de még nem nudista sincs most neki. Itt a nyár, szeretne elmenni nudista strandra, de nincs kivel. Fiúval nem akar, nem akar melegnek tűnni. Szerintem simán lehetne lánnyal, nővel a második randi nudista strand, nappal, persze előre megbeszélve...

Én is ilyen barátnőt keresek...

43f.

2019. júl. 3. 16:09
 5/13 anonim ***** válasza:
65%
én benne lennék, ha nem álló pénisszel csörtetne mellettem egész nap
2019. júl. 4. 11:41
 6/13 mooti ***** válasza:
51%

Sziasztok

Én is szívesen mennék nudista strandra lányokkal. Napozàs, úszàs strandröpi stb. A naturista nem a szexért megy ilyen helyekre, csak jól akarjuk érezni magunkat textilmentesen. Sajnos egyedülàlló férfinak ez nem egyszerü. Bár megértem a hölgyeket, hogy szkeptikusak e téren, de vagyunk pàran akik csak jól akarjuk érezni magunkat jó társaságban.

46/ F

2019. júl. 4. 12:03
 7/13 anonim ***** válasza:
65%
#5-ös, ha az a férfi téged meztelenül látna, akkor, hogy csinálja, hogy ne álljon fel neki? Természetes, hogy feláll mindaddig míg intim részeket lát egy férfi.
2019. júl. 8. 11:32
 8/13 anonim ***** válasza:
57%
Szeretek nudizni, baráti társasággal is rendszeresen szoktunk, de abban tutira nem lennék benne, hogy egy sráccal elmenjek barátilag, mert az a srác tutira mást akar, azt meg én nem szeretném. Máshol barátkozhatunk, és később bármi lehet, de a nudin nem ismerkedem.
2019. júl. 8. 17:12
 9/13 anonim ***** válasza:
94%
Én voltam már nudista trandon , és nem csak csajok voltunk érdekes módon senkinek nem jutott eszébe semmi szexuális, ha ugy lenne ismerőssel kettesben is elmennék
2019. júl. 30. 08:36
 10/13 anonim ***** válasza:

#4-es: Ha melegnek hisznek, az csak jó álca lehetne... Nem hinném, hogy közömbös a nők iránt a kérdező.

Személy szerint én is szeretnék nudizásban részt venni lányokkal, de nem a "szabadság érzését" élvezném ott a legjobban, vagyis hát ilyen értelmezése is van neki, de nem csak a ruhákat utálom és kész.

2020. jan. 7. 17:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!