Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Barátilag csak nudizasba benne lennétek sraccal? Baratkoznatok olyannal aki szeret nudizni?
Baráti nudizás egy idegennel?? Haha. Véletlenül fel fog állni a farkad, és véletlenül meg fogod kérdezni, hogy nem-e tetszik... Meg be is kaphatnám akkor nem? De ha már leszoptalak, akkor igazán dughatnánk is egy jót...
Hm? Így gondoltad?
18L
A kérdező nudista partnert szeretne, de még nem nudista sincs most neki. Itt a nyár, szeretne elmenni nudista strandra, de nincs kivel. Fiúval nem akar, nem akar melegnek tűnni. Szerintem simán lehetne lánnyal, nővel a második randi nudista strand, nappal, persze előre megbeszélve...
Én is ilyen barátnőt keresek...
43f.
Sziasztok
Én is szívesen mennék nudista strandra lányokkal. Napozàs, úszàs strandröpi stb. A naturista nem a szexért megy ilyen helyekre, csak jól akarjuk érezni magunkat textilmentesen. Sajnos egyedülàlló férfinak ez nem egyszerü. Bár megértem a hölgyeket, hogy szkeptikusak e téren, de vagyunk pàran akik csak jól akarjuk érezni magunkat jó társaságban.
46/ F
#4-es: Ha melegnek hisznek, az csak jó álca lehetne... Nem hinném, hogy közömbös a nők iránt a kérdező.
Személy szerint én is szeretnék nudizásban részt venni lányokkal, de nem a "szabadság érzését" élvezném ott a legjobban, vagyis hát ilyen értelmezése is van neki, de nem csak a ruhákat utálom és kész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!