Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Szülők titeket zavar, ha...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szülők titeket zavar, ha halljátok a gyereketeket szexelni?

Figyelt kérdés

Kezdem azzal, hogy nem zavar hogy a fiam szexxel. Ez az élet rendje, örülök hogy kezd felnőni. 17 éves most, új barátnője van. A lány nagyon szimpatikus, gyakran itt alszik.

Nyári szünet van, mivel mi pestiek vagyunk ő meg vidékről jár be, most ide "költözött" . Esténként gyakran hallok ágyrecsegést, halk nyögést és hát persze mindent ami a szexxel járó hang. És kicsit kellemetlen hallgatnom, hiába tudom, hogy nem kéne hogy zavarjon.

Titeket nem zavarna ha hallanátok a gyereketeket?

Vagy fordítva ha tudnátok, hogy a szülők hallják?

köszönöm: egy 42 éves anya

2019. jún. 26. 20:32
 1/7 anonim ***** válasza:
78%
Mi próbáltunk csendesek lenni, de tuti tudták mi zajlik az ajtó mögött. Szerencsére nem csinsltak gondot egyikünk szülei se belőle. Nálunk amúgy is elég lazán, és nyíltan kezeljük a szexualitást. 22/L
2019. jún. 26. 20:37
 2/7 anonim ***** válasza:
Legyetek hangosabbak...
2019. jún. 26. 20:38
 3/7 anonim ***** válasza:
Próbáld meg elengedni
2019. jún. 26. 20:39
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Hát...akár mennyire is természetes, de akkor se egészséges az, ha a szülő hallja a gyereket vagy a gyerek hallja a szülőt. Vékonyak ezek a falak...

Engem zavarna nagyon.

2019. jún. 26. 20:40
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Vedd fel jó hangosra olyankor a tévét, hogy ne halld és még lehet, hogy ők is tanulnak belőle! Vagy olyankor Ti is szexszeljetek, akkor nem fogtok másra figyelni...
2019. jún. 26. 20:46
 6/7 anonim ***** válasza:
Füldugó
2019. jún. 26. 20:47
 7/7 anonim ***** válasza:
100%

Engem nagyon zavart mikor a mellettem lévő szobában, vagy a nappaliban voltak a szüleim, mi meg a szobában szexeltünk a barátommal. Persze halkak voltunk, de csak feszengtem az egész helyzettől. Nyilván tudták mit csinálunk kettesben csendben. Úgyhogy inkább úgy oldottuk meg, hogy akkor szexeltünk mikor üres volt a ház valamelyikünknél. Szóval valamilyen szinten megértem ha zavar téged mikor hallod a hangokat.

24N

2019. jún. 26. 21:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!