Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen érzés a fiúknak/férfiaknak?
Milyen érzés az,hogy valami lötyög folyamatosan a gatyában, vagy ha nem is lötyög, de nem tudsz kényelmesen ülni tőle?
Nekünk nőknek azért sokkal kényelmesebb az élet. :)
Pl. tánc közben nem zavaró, vagy ilyesmi?
Oké,hogy alsó gatya, de valamelyik nem olyan feszes... :D
Igen, a menstruacional tutira jobb.
Nőként sokkal kényelmesebb? Te milyen nő vagy? Ezt még nem is hallottam.
Akárhol, akármikor tudunk pisilni, könnyedén.
A fertőzés a szervek távolsága miatt csekélyebb.
Nincs havi gond.
(Ezt most helyén kezelni)Nem mi szívjuk meg jobban, ha nem mi védekezünk.
Nem nekünk kell elviselni, a terhesség velejáróit.
Nem nekünk húzza a mellkasunk és a gerincük két emlő.
És nem lötyög. Ez hülyeség. Van alsónadrág, tudod. Táncnál sem lötyög. Gondolom téged sem eszedért szeretnek.
A gatya miatt nem lötyög.
Meg hozzá szokik az ember egy idő után.
Hat igen! Vannak dolgok, helyzetek amikor nektek noknek konnyebb, masok meg nekunk pasiknak.. Ez mar csak ilyen.
Nekem pl mindegy milyen boxert veszek fel, keresztbe tenni a labaimat nem tudom, mert rovid idon belul elviselhetetlenul nyomodnak a hereim.. :D
Aztan szexnel pl ha nagyon csattog akkor az masnap kicsit faj..
Pl hajlekony sem vagyok, a hatam kozepet szinte nem tudom megvakarni :D iszonyat idegesito....
En szivesen cserelnek egy hetre mondjuk, es kiprobalnam milyen az elet nokent, szerintem izgi volna :D ha van ilyen cseregeped akkor dobj egy privit, bekapunk egy tablettat aztan ejjel villamlas mennydorges es masnap maris a masik borebe ebredunk!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!