Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férfiaknak mennyiben másabb érzés a szex óvszerrel, mint nélküle?
Figyelt kérdés
2018. nov. 27. 19:23
1/16 anonim válasza:
Enyém mindig azt mondja, mintha kesztyűben csinálnád, vagy nélküle.
2/16 anonim válasza:
Hát én észreveszem. Jobb nélküle.
3/16 anonim válasza:
Próbáld ki a csókolózást előbb úgy, hogy egy nejlon szatyrot tesztek a szátok közé, aztán próbáljátok ki nélküle a hagyományos módon. Ugyanez a különbség egy férfinak az óvszeres és az óvszer nélküli szex között.
4/16 anonim válasza:
én inkább nem csinálnám,mint hogy gumival kelljen,szerintem ezzel megválaszoltam
5/16 anonim válasza:
Ez engem is érdekelne, mert eddig csak gumi nélkül dugtam.
Majd megtapasztalom gumival is.
6/16 anonim válasza:
A gumival pont olyan, mintha egy guminőt dugnék. Érted, azt meg minek megvacsoráztatni?
7/16 anonim válasza:
Nekem annyival másabb hogy érzéketlen lesz és nem is tudok elélvezni benne és van hogy lelankadok!!
8/16 anonim válasza:
Mennyi rinyagép férfi, te jó ég. Érdekes, a barátom (és az összes normális férfi) képes élvezni a szexet gumiban is (nem is kicsit). Nyilvan jobb nélküle (nekem is ), de a nájlonszatyros meg guminős hasonlatokat nagyon erősnek érzem. Ha valakit ennyire zavar, ott valószínűleg nem megfelelő a méretválasztás, vagy rosszul van felhelyezve.
9/16 anonim válasza:
Az egy kínzás. Először is az elején szarakodni kell, hogy egyaltalan legoeduljon az a fos, amitől volt már, hogy az egésztől elment a kedvem.
Másodszor pedig ha ez nagy nehezen sikerül, utána csapnál bele a lecsóba, de ahogy felettem is mondták, a lecsóba nem csapsz bele, max a tányért nyalogatod kívülről. Gumival is élvezhető, persze, de össze sem lehet hasonlítani azzal az érzéssel, amikor becsusszansz nélküle.
Egyetlen előnye, hogy a nőben élvezhetsz el. De ezt tablettával is meg lehet oldani.
Vagy még egy előnye van, hogy nem kapsz el semmit egy nemibetegtől.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!