Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Menstruáció közbe milyen a szex? Jobb érzés? Érzékenyebb a punci? Görcs oldó? Pasik. Nem zavar a vér?
Igaz még nem szexeltem így, de az önkielégítés jól szokott esni: jobban is kívánom, meg görcsoldó is.
19L
A menstruáció közbeni szex olyan mint a másik, csak véresen komoly! :-)
A csajok menstruációs görcseit csökkentheti.
A vér ha nem túl sok, akkor nem igazán csúszik, (ragad, tapad,) tehát síkosító nem árt! Engem nem zavar a vér, de előtte, utána alvázmosoás van!
F
Görcsoldó hatása van az orgazmusnak, viszont a behatolás fájdalmas lehet ha annyira erősen görcsös állapotok uralkodnak.
Én nem szeretek ilyenkor szexelni, azt se igazán szeretem ha ilyenkor hozzám érnek. Nem igazán szeretném a menstruációt véres komolyságában férfi elé tárni. A vége felé amikor a libidó visszatér de még minimális vérzés van akkor is maximum az önkielégítés az ami belefér.
Feszélyez a menstruáció a szexualitás tekintetében.
N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!