Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férfiaknak mennyiben másabb érzés a szex óvszerrel, mint nélküle?
Figyelt kérdés
2018. nov. 27. 19:23
11/16 anonim válasza:
Az elmúlt 5000 évben is voltak nemibetegségek, óvszer nem, de mégis túlélte az emberiség.
Érzésre nem lehet összehasonlitani a kettőt.
Óvszerben ingerszegényebb, nem teljes a szex óvszerrel.
De igen, idönként valamelyest megnyugtat, nem kapok el semmit.
12/16 anonim válasza:
Kb 20 nővel voltam életemben, szerencsére csak a csajok kb fele követeli az óvszert.
13/16 anonim válasza:
Semennyiben mivel már vannak olyan gumik amiket nem is lehet érezni ezért nem csökkentik az érzést.
F/42
14/16 anonim válasza:
Én egy olyan pasival veszítettem el a szüzességem, akit előtte a neten ismertem meg. Mondta, hogy csinálhatjuk gumival, egyébként is úgy szokta. Viszont én meg elmondtam neki, hogy tablettát szedek, és az lett a vége, hogy az első alkalomnál azt mondta, hogy bocsi, már elmentem, úgyhogy már nem kell feltenni, a többi alkalomnál meg már fel sem merült az ötlet. Eléggé tapasztalatlan voltam, szóval most már tudom, hogy hol csúszott el ez az egész sztori, de minden esetre ő ezek szerint nem lelkesedett túlságosan az óvszerért... viszont a többi pasi, akikkel nem voltam tartós kapcsolatban, nem ellenkezett, mert az egészségüket ők is fontosnak tartották, és így is el tudtak menni, bár azt elhiszem, hogy jobb érzés nekik anélkül.
15/16 anonim válasza:
Remélem akik nem védekeznek gumival és teszem azt nem komoly párkapcsolatban vannak elkapnak valami nemi betegséget . Majd akkor fogjátok a fejeteket, hogy mégsem volt túl jó ötlet és ki lehetett volna bírni rinyálás nélkül is ! 🤦🏽♀️
16/16 anonim válasza:
Abban sztem nem is megcsalas, nincs semmi fizikai kontaktus, kb mintha felcsatolhatoval raknad, csak azert valamit erzel hogy langyos
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!