Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen lehet mikor egyszerre két pasi pénisze van benned? És milyen érzés lehet ez a férfiaknak?
Nem pontos a kérdés: akkor is 2 farok van benned, ha az egyiket szopod, a másikat simán magadba-fogadod - és akkor is, ha egyszerre kettő darab farok van az egyik lyukadban...
Melyikre gondolsz?
én még kiegészíteném akkor is két farok van benned ha az egyik alul lévő nyílások valamelyike a másik meg a szádban van.
De egyébként ezt a barátnőm is szeretné kipróbálni és amikor össze össze jövünk egy hármasra sosem tudjuk össze hozni úgy rendesen.
Adalék infóként, tartsatok szefósnak, de nálunk ez úgy jött föl, hogy egyik alkalommal szemtől szembe bevallotta hogy lefeküdt az egyik közös barátunkkal. Álltam és elképzeltem meg kértem hogy mesélje el hogy milyen volt és mit csináltak, és rádöbbentem hogy még a gondolat is felizgatott (szexuálisan). Így jöttünk össze hébe-hóba hármasozni. De sajnos az alulsó két nyársalás még nem jött össze.
30F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!