Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bunkósság lenne megkérni, hogy adja meg a számom pár haverjának?
Van egy férfi (40), akivel kb. 2 éve találkozgatok heti többször. Neki is vannak mások mellette és nekem is. Viszont nőként nem annyira könnyű férfit találni, aki jó is. Általában a szex közepéig jutunk, esetleg befejezzük, de második találkozás nincs. Vagy ügyetlen, vagy nem jó a ritmusérzéke, nincs meg a méret, nem illünk össze. Fél Magyarországgal nem akarom szétbszatni magam, mire találok valakit, aki megüti a mércét. A férfi, akivel találkozgatok sokszor volt hármasban haverokkal, sok ismerőse van, nagyjából vágja, hogy ki milyen. Bunkósság lenne megkérni, hogy adja meg a számomat valakinek vagy valakiknek. Akkor találkoznék a másikkal, amikor ő nem ér rá.
27N
Ezt az első válaszolónak:
Lehet, de én legalább elégedett vagyok az életemmel és nem az érdekel, hogy mások mit gondolnak rólam!
Nekem is megadhatod! Tovább is adom, ha kell, az majd kiderül az első szex után. Az se baj, ha félig tart.
28F
"Általában a szex közepéig jutunk, esetleg befejezzük, de második találkozás nincs."
"Fél Magyarországgal nem akarom szétbszatni magam, mire találok valakit, aki megüti a mércét."
Hát, pedig az előbbi mondatod arra utal, hogy jól haladsz ezzel a projekttel... :D
# 4, nem olvasom el őket.
Talán van itt férfi, akinek van szeretője vagy nő akivel összejár és az megkérdezné ezt tőle, leírja a véleményét, hogy neki hogyan esne vagy mit gondol erről. Ezért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!