Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátom a haverjának azt taglalta milyen kicsi a mellem. Mondjam meg neki hogy meghallottam és bánt ez engem?
Véletlenül meghallottam mikor a barátom mondja a haverjának, hogy nekem nagyon kicsi a mellem és kérdezte tőle hogy őt ez nem zavarja egy csajban?
Tényleg nincs nagy mellem (80B) ezt tudom magamról, és nagyon önbizalomhiányos vagyok emiatt. Eleinte alig mertem levetkőzni a barátom előtt emiatt, de folyton dicsért hogy nem is olyan kicsi a mellem, pont a kezébe illik, szereti fogdosni, nyalogatni... erre látom nem is tetszem neki. Kedvem sincs ezek után szexelni vele. Az fáj hogy nekem a szemembe mást mond mint a haverjának...
Beszéljek vele erről szerintetek?
21L
Ha ennyire zavarja a külsőm miért van velem? Miért mondja hogy jó velem a szex??
Nem kéne elhallgatnia előttem... jobb lenne ha őszinte lenne és nem kibeszélne.
a barátod(?) egy tuskó
szerintem nincs értelme beszélgetni vele,,mert úgy is hazudik valamit neked,,,
Nekem is elment a kedvem tőle.
Főleg ha le kéne vetkőznöm előtte megint ez jutna eszembe...
1. Normális pasi nem tárgyalja ki a barátnőjét a haverjával (sem)!
2. Ezek szerint csak a szex miatt van veled! Jó ez, elég ez neked?
Küldd el a fenébe és válassz egy normális pasit! Gondolj bele: ha most ilyen, milyen lenne késöbb?
Mondom mindezt pasiként.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!