Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » A barátom a haverjának azt...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátom a haverjának azt taglalta milyen kicsi a mellem. Mondjam meg neki hogy meghallottam és bánt ez engem?

Figyelt kérdés

Véletlenül meghallottam mikor a barátom mondja a haverjának, hogy nekem nagyon kicsi a mellem és kérdezte tőle hogy őt ez nem zavarja egy csajban?

Tényleg nincs nagy mellem (80B) ezt tudom magamról, és nagyon önbizalomhiányos vagyok emiatt. Eleinte alig mertem levetkőzni a barátom előtt emiatt, de folyton dicsért hogy nem is olyan kicsi a mellem, pont a kezébe illik, szereti fogdosni, nyalogatni... erre látom nem is tetszem neki. Kedvem sincs ezek után szexelni vele. Az fáj hogy nekem a szemembe mást mond mint a haverjának...

Beszéljek vele erről szerintetek?

21L

2016. aug. 10. 22:07
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
97%

Nos abban egyet értek, hogy egy normális férfi nem beszéli ki a barátnője testi adottságait. Ezt felróhatod neki.

Állj elé, és kérd számon a dolgot. Milyen jogon beszélt a testedről egy másik férfival, és milyen jogon ócsárolta az adottságaid?

Hogy vele maradsz e és megbeszélitek, vagy ott hagyod, ezt neked kell eldöntened.

A meglátásom az, hogy a fiú nem tisztel téged.

2016. aug. 10. 22:51
 12/31 anonim ***** válasza:
100%

szerintem nem kicsi a tenyérbe illő mell, sőt elég szexi...

"Véletlenül meghallottam mikor a barátom mondja a haverjának, hogy nekem nagyon kicsi a mellem és kérdezte tőle hogy őt ez nem zavarja egy csajban?"

jó lenne pontosan tudni mi és hogyan hangzott el, mert lehet nem azt mondta, hogy "nekem nem tetszik a barátnőm melle", hanem az, hogy "az én barátnőm ilyen, te hogyan vélekedsz erről?"

23F

2016. aug. 10. 22:53
 13/31 A kérdező kommentje:

Szerintem szakítás lesz ebből. Tisztában vagyok az adottságaimmal, engem is zavar ez magamon. Szóval nem nyugtatást vártam itt sem hogy mennyire jó a mellem.

Ha elhallgatom előle hogy ez rosszul esik,és szexre kerül a sor, úgyis kijönne belőlem.

Köszi a válaszokat, segítettetek a döntésben. Mindenkinek ment a zöld!! 100%ban hasznos válaszokat adtatok nekem! ;)

2016. aug. 10. 23:14
 14/31 anonim ***** válasza:
32%

Csak osztani tudom az előttem írók véleményét: 1) aki ilyet mond, az nem szetet téged 2) hatalmas tukkó 3) a 80B az nem kicsi, hanem átlagos

Mondd azt neki, hogy túl kicsi és vékony a pénisze, ezért szakítasz vele...

2016. aug. 10. 23:48
 15/31 anonim ***** válasza:
A B kosaras mellecskék a legaranyosabbak :)
2016. aug. 11. 00:05
 16/31 anonim ***** válasza:
36%
"Véletlenül" meghallottam... Tehát kihallgattad és most az fáj, amit nem kellett volna hallanod és ezért mindenki más hibás, csak te nem. Tiszta sor. FB levelezéseit nem szoktad lecsekkolni? Lehet ott még több szaftos részletbe tudnád beleütni az orrod. Tény, hogy nem szép dolog, hogy kibeszélte a melledet a hátad mögött, de tőled sem korrekt, hogy kihallgattad a magánbeszélgetésüket. De ha ilyen baromság miatt dobni akarod, hát dobjad. Ha ennyin múlik nálad egy kapcsolat, lehet jobb is így mindkettőtöknek.
2016. aug. 11. 00:59
 17/31 anonim ***** válasza:
33%

"Kedvem sincs ezek után szexelni vele."

Ja jó kifogás, hogy ne kelljen dugni.

Te sem fogadid el Önmagad, akkor miért várod el mástól?

2016. aug. 11. 06:16
 18/31 aikiboxer ***** válasza:
63%
Annyit azért tisztázzunk, hogy a kis mell az "adottság", de nem "hiányosság" vagy "hiba". Sokan ezt szeretik, emiatt ne legyen semmilyen frusztrációd. Ha a pasidnak nem tetszik, akkor nincs miről beszélni. Járj olyan fiúval akinek tetszel és szeret.
2016. aug. 11. 09:38
 19/31 A kérdező kommentje:

Az utolsó két válaszoló ha ekkora bunkó minek ír ide?

Nem szokásom sem hallgatózni, sem a dolgaiban kutakodni. Úgy hallottam meg, hogy vinni akartam ki nekik a konyhából valamit és mikor mentem odafele hozzájuk akkor beszélték ezt nevetve. Húú de kihallgatás. Jó hogy itt ennyire okos mindenttudó emberek vannak :)

Ja és nem kifogás a szexre, mert nagyon szeretek szexelni, kényeztetni őt. Csak utolsó kommentelő kíváncsi lennék ha neked magadon nem tetszene valami akkor neked hogy esne egy ilyen. De neked biztos jól ahogy látom a nagyokos írásodból!

Egyikőtök sem ismer és úgy ítélkezik.

A két tökéletesnek további szép napot!

(Az aki olyanokat küld privátban hogy mutassam meg neki a mellem, az ilyenkor mit érez? Egyáltalán nem vicces...)

2016. aug. 11. 09:42
 20/31 A kérdező kommentje:
16,17-esnek írtam bocsi. Csak közben írtak kommentet míg elküldtem a sajátom.
2016. aug. 11. 09:44
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!