Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » A barátom a haverjának azt...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátom a haverjának azt taglalta milyen kicsi a mellem. Mondjam meg neki hogy meghallottam és bánt ez engem?

Figyelt kérdés

Véletlenül meghallottam mikor a barátom mondja a haverjának, hogy nekem nagyon kicsi a mellem és kérdezte tőle hogy őt ez nem zavarja egy csajban?

Tényleg nincs nagy mellem (80B) ezt tudom magamról, és nagyon önbizalomhiányos vagyok emiatt. Eleinte alig mertem levetkőzni a barátom előtt emiatt, de folyton dicsért hogy nem is olyan kicsi a mellem, pont a kezébe illik, szereti fogdosni, nyalogatni... erre látom nem is tetszem neki. Kedvem sincs ezek után szexelni vele. Az fáj hogy nekem a szemembe mást mond mint a haverjának...

Beszéljek vele erről szerintetek?

21L

2016. aug. 10. 22:07
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
100%
Ha én ilyet meghallanék, nagyon-nagyon rosszul esne nekem is. 75/A mellem van, szóval talán kisebb is mint neked. Mondjuk nekem ez nem okoz problémát, így kényelmes, nem mint két sárgadinnye 24/7-ben a mellkasomon. A férfiak java így is nagyon vonzónak talál, szóval nem látom hol a probléma. Kedveld meg meg a melleidet! Mivel nagyon jó a kapcsolatom, nem szakítanék ha meghallanám ezt a barátom szájából, de mindenesetre megmondanám neki hogy mi okból nem fogok vele érintkezni egy ideig. Nagyon rosszul esne. Lehet rámenne a kapcsolatunk, mert mi az hogy szexuális értelemben nem 100%-osan vonzódik hozzám. Meg mi az hogy hazudozik? Gyűlölöm az őszintétlenséget!
2016. aug. 11. 09:56
 22/31 anonim ***** válasza:
74%

Előző, 21. vagyok. További probléma, hogy kibeszél a barátainak.

De mondom, mivel nagyon jó a kapcsolatom, ha én járnék így, ennyitől nem szakítanék. Ennek ellenére lehet hogy rámenne a kapcsolat.

2016. aug. 11. 09:59
 23/31 A kérdező kommentje:

Köszii a választ!

Alapból nekem sem rossz a kapcsolatom, viszont ha ezek után megdicsér, már úgysem tudok hinni neki...

Kiadsam333 haha :) Köszönöm a képet! :D feldobtad a reggelem. Legyen szép napod! ;)

2016. aug. 11. 10:13
 24/31 anonim ***** válasza:

szívesen :) akkor célt ért az üzenet :) legyen neked is szép napod :)

szerintem ezt a dolgot meg kellene beszélned vele...mert lehet félreértetted a mondandóját...

ne egyből szakításon járjon az agyad, először próbáld meg megbeszélni! lehet teljesen más dolog van a kérdés hátterében és megértem, hogy magadra veszed, de lehet neked semmi közöd a kérdéshez, hanem teljesen más forrásból jött!

23F

2016. aug. 11. 10:40
 25/31 Ypszilon1980 ***** válasza:
Biztos, hogy zavarja? Miért ne lehetne elmondani egy barátomnak, hogy a barátnőm melle kicsi? Nincs abban semmi. Enyémnek is az, pedig mindig nagy mellű barátnőim voltak ezelőtt, de mégis tetszik. Nincs azzal semmi gond, úgysem lehet rajta változtatni egyrészt, másrészt ha ez gond, akkor a kapcsolat már nem működik.
2016. aug. 11. 10:59
 26/31 anonim ***** válasza:
26%

Magyarázd már el, hogy a nem tudod elfogadni önmagad hozzászólásom miért bunkóság, amikor igy vagy?

"Csak utolsó kommentelő kíváncsi lennék ha neked magadon nem tetszene valami akkor neked hogy esne egy ilyen"

Nincs olyan ember, aki 100%-ig elégedett lenne a külsejével csak a többség ebbe nem betegszik bele. Kihajithatod a srácot de a következőnél is pont Ugyanez lesz a bajod, mert a melled az nem fog nőni semmit.

De gondolom a férfiakkal kapcsolatotis sokszor irracionális és pofátlan elvárási listádon a top 5-ben szerepel az önbizalom. Te mit szólnál ha valaki egész nap azon hisztizne, hogy alacsony és kicsi a p***cse?

2016. aug. 11. 11:19
 27/31 A kérdező kommentje:

#20: nem véletlen hogy 43%-ban hasznos válaszokat adsz:)

Felettem ne ítélkezz holott nem is ismersz.

Menj máshova ezzel a stílussal. Szép napot!

2016. aug. 11. 12:46
 28/31 A kérdező kommentje:
* #26-os ( elírtam véletlenül)
2016. aug. 11. 12:48
 29/31 anonim ***** válasza:
46%
Nagyon érett dolog a százalék a belekötni.
2016. aug. 11. 12:50
 30/31 A kérdező kommentje:

Csak arra írtam, hogy gondolom másoknak is szintén "kedves és hasznos" válaszokat adsz, azt mutatja.

Kérlek szállj le rólam most már...

2016. aug. 11. 12:54
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!