Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A legjobb baratnőm kibökte hogy fent van a rosszlanyokon. Hogy nem sejthettem. Azt mondta sajat vallslkozasa van. Mert ugye az latszott hogy fullon van. Most engem is füz hogy vàgjak bele. Ti mit tennetek?
"Most engem is füz hogy vàgjak bele"
Mi ez? Multi level marketing ribizliknek?
Egyébként a FEOR 5219-et tudom javasolni.
1 millát max pesten keresel valami jó környéken fullosan(nem ám átlagos testtel..)Kalkuláld bele a kiadásaidba az albérlet,vagy az apartman árát,napi 10 gumit(amiben az is benne van hogy kiszakad egy),a pattanásos kissráctól,a nagyapád pocakos ivócimborájától kezdve bárki elmehet,majd mocskolhat kedvére,nem beszélve az esetleges nemi betegségekről,a kuncsaftok módosult tudatállapotáról,ami eredményezhet atrocitást(nem kicsit),na meg arról hogy aki egyszer prosti volt az az is marad,majd ha a gyerekeddel sétálsz az utcán és vigyorognak rád a vén apók...jó lesz?Jah és a legfontosabb,készülj rá hogy pár kigyúrt kancigus kopogtat majd az ajtódon hogy bizony ők lesznek a te stricijeid.
Mindezek tudatában hajrá!Majd add meg a számod lehet én is elmegyek;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!