Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A legjobb baratnőm kibökte hogy fent van a rosszlanyokon. Hogy nem sejthettem. Azt mondta sajat vallslkozasa van. Mert ugye az latszott hogy fullon van. Most engem is füz hogy vàgjak bele. Ti mit tennetek?
"#6 kicsit gyakorold még a matekot, és a valóságot...."
Mit gyakoroljak rajta? Ne arcoskodjál, hanem írd le, miben tévedek. Mi nem reális? Heti négy nap négy óra? Tizenhat munkaórát simán félre tud tenni erre, még ha egyetemre jár is.
"Amúgy meg lehet a havi 1 millió de ahhoz fullos lány kell de hosszú távon nem hiszem hogy fenntartható ."
Ő se hosszú távra tervezi, a leírás alapján meg van okunk feltételezni, hogy a lány fullos.
Linkeld a barátnődet, had pörögjön a biznisz neki
Nem a #8 vagyok, de az a matek nem jó valóban. Heti négy nappal az 16-18nap lesz max. 18x80.000 = 1.440.000
Abba sem lennék bizti, hogy napi négyet bevállalnak...
#11 heti 4 nap napi 4 vendég az kb 16x4x20000= 1.280.000
Ez a matek. Ha heti 4 napod dolgozik akkor nem tud egy hónapba 28 napot mivel az kb az egész hónap...
A valóság : nagyon nem 20000 / óra az átlag. Van aki annyit kér, esetleg extrával kap is annyit, de az átlag bőven ez alatt van. Napi 4 vendég 4 full óra több hónapon keresztül nem életszerű , ugyanis ritkán megy mindenki full órára , inkább fél óra , vagy sokszor SOS francia. Így máris csak kb a felét, negyedet keresi . És így is több tucat rendszeres vendége kell legyen aki havi vagy inkább 2 heti tendszeresseggel jár hozzá. Az pedig hogy annyira fullos lenne a csaj nem látom az írásából ... én olyan 4-600 ezernél többre nem tippelnék nagy általánosságba. Mínusz kiadások , pl albérlet stb stb
"ha ezt ő kereste meg akkor az összes az övé, leadózik mint magánvállakozó, de a fele akkor is megmarad az adók után, nem?"
Számold bele az óvszerek, illatszerek, kozmetikus stb. árát is.
A lakás az övé vagy bérli?
A nők menstruálni is szoktak, akkor jópár napig nyilván nem fogadnak klienst, ergo az az időszak kiesik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!