Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A legjobb baratnőm kibökte hogy fent van a rosszlanyokon. Hogy nem sejthettem. Azt mondta sajat vallslkozasa van. Mert ugye az latszott hogy fullon van. Most engem is füz hogy vàgjak bele. Ti mit tennetek?
Látatlanban nehéz, küldj képeket, lássuk, te mennyire vagy fullon! Még az is lehet, hogy az első látogatóid innen kerülnének ki. Csinálhatnál gyakorikérdések kupont. Aki bemondja az itteni id-dat (amit a privát üzenet írása gombnál nyerhető ki), annak 15% kedvezmény vagy egy ingyen szopás. Marketingest felveszel? Annyi jó ötletem van még, hogy abból az 1 misiből nekem is csepegtethetnél.
28F
Szerintem csak akkor ha rá vagy szorulva.
Ha valakit nem támogatnak a szülei, nem tud jól fizető állásban elhelyezkedni és esetleg még a lakbért is nehezen tudja fizetni, akkor megértem ha prostinak áll. 1-2évig spórolni kell, összeszorított foggal és kijutsz a gödörből, de azért hogy iphone legyen meg bulizás azért nem érdemes lelki sérülést okozni magadnak.
Miért ne kereshetnék meg a havi 1 milliót? Tegyük fel, hogy napi 4 kliense van. A bp.-i átlagtarifa 20.000/óra. Az napi 80. Dolgozik mondjuk heti 4 napot, az 28x80= 2.240.000. Az más kérdés, hogy FÉLRETENNI mennyit tud, de szerintem az se lehet kevés.
A kérdezőnek: azt gondold át, hogy mennyire fér neked bele, hogy későbbi életedben nyoma lesz annak, hogy ilyet csináltál. Az internet ugyanis nem felejt, és fel is ismerhet egy-egy volt kliens.
"z más kérdés, hogy FÉLRETENNI mennyit tud,"
dehát ha ezt ő kereste meg akkor az összes az övé, leadózik mint magánvállakozó, de a fele akkor is megmarad az adók után, nem?
#6 kicsit gyakorold még a matekot, és a valóságot....
Amúgy meg lehet a havi 1 millió de ahhoz fullos lány kell de hosszú távon nem hiszem hogy fenntartható .
Linkeld a barátnődet, had pörögjön a biznisz neki
Am tényleg igaz, ha sok zsozsót akarsz, akkor nem elég a profi technika. Fontos a külső is. Viszont jó lenne ha tudnám milyen alakod van. Ha nem tudom hogy nézel ki, akkor lehet el sem mennék hozzád.
Plusz baromi türelmesnek kell lenned jó pofát kell vágnod, és nem válogathatsz partnert kedvedre. Főleg ha sokat perkál.
Te tudod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!