Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » A barátom mindig azt mondja...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Piepklein kérdése:

A barátom mindig azt mondja hogy azért nem tud várni a szexszel (behatolással) mert "annyira vonzónak talál hogy nem bír tovább várni". Mit mondjak erre?

Figyelt kérdés

mindig az van hogy kb 1-2 perc az előjáték ( ami csókolózást jelent, ennél többet nem nagyon szokott) ha néha a szájával is kielégít akkor egy perc után abbahagyja és ugrani akar a szexre. Már sokszor mondtam neki hogy nekem ez így nem tetszik de mindig az a válasza hogy annyira fel van izgulva hogy nem tud várni. Hozzáteszem nem kezdő,hogy ne tudná magátesetleg kontrollálni ( 28 éves).

Nagyon szeretem őt de így már kezd elmenni a kedvem az egész szex dologtól.

mit tanácsoltok?

24/L

2019. júl. 2. 11:41
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%

Dobd ki a p##ba.

Milyen szexuális kultúrája van annak aki egyből csak be akarja tenni? Szerinted egy ilyen férfinek nem nevezhető képződménnyel milyen lesz a szex?

És gondolom ez a fajta önzőség, hogy telibesz#rja hogy neked mi a jó nem csak a szexben jön ki hanem a kapcsolat más területén is, szóval én már tegnap szakítanék vele:(

2019. júl. 2. 13:26
 12/15 ZoltanAnglia ***** válasza:
77%
Ha vonzanak talal, akkor addig huzna a pettinget amig lehet.
2019. júl. 2. 13:51
 13/15 anonim ***** válasza:
0%

Az öszes hozzászóló tipikus nő...

Nagyon rossz lehet a kérdezőnek is hogy a pasija izgatónak találja és esetleg le akar vele feködni... Istenem...

Nektek semmi sem elég jó! Mindenre hisztiztek!

Fodított helyzetben ha esetleg nekem a barátnőm akivel összejöttem esetleg le akarna velem feküdni mert izgatónak tart akkor nem érezném magamat rosszul. Sőtt!!! Vagy esetleg sírnom kéne a sarokban mert vonzónak talál??!!

Persze kedves kérdező dobjad azonnal mert nem volt előtte annyi barátnője és tapasztalatlan. De a kérdésem a következő fordított helyzettben te örülnél ennek?!

Annyira kis alantos lények a lányok ilyenkor hogy köpni nyelni nem tudok...

2019. júl. 4. 11:25
 14/15 anonim válasza:
100%

Az én exem is ugyanilyen volt. Annyira elment a kedvem a szextől, meg már tőle is, hogy lapátra tettem.

Ezerszer jobb nélküle 😁

20/L

2019. júl. 4. 12:22
 15/15 anonim válasza:
100%

Vélem úgy csinálta a volt barátom, hogy amikor én nem akartam, akkor konkrétan erőszakosan rávett hogy csak azért is szexeljek vele.

Aztán már egy idő után, én mondtam neki, hogy fejezze be, ma nem lesz szex. Ő olyankor besértődött, és egész nap hisztigép volt.

2019. júl. 4. 12:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!