Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok közül is van olyan aki...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok közül is van olyan aki nehezen talál párt akivel szeretkezhetne?

Figyelt kérdés

Vagy ez csak a fiúk problémája?

Az a helyzet velem hogy nekem azért nem megy az ismerkedés lányokkal mert nincs jó személyiségem. Mert nem megy az ismerkedés, de ha már megismernék valakit akkor már jó lenne. Mert csak a megismerés nem megy.

A kinézetemmel nincs gond. Csak ugye nem tudok ismerkedni.

2019. jún. 12. 09:07
 1/5 anonim ***** válasza:
lányokkal is van ilyen. Nekem elég sok lány barátom van és sokuknak probléma párt találni, nem is csak hosszú kapcsolatra, hanem kalandokra. Nem azért, mert nincs senki aki megdugná, hanem nagyon kevés az olyan pasi, aki neki szimpatikus, vonzó és fordítva is igaz
2019. jún. 12. 09:14
 2/5 anonim ***** válasza:
76%

> Nem azért, mert nincs senki aki megdugná, hanem nagyon kevés az olyan pasi, aki neki szimpatikus, vonzó és fordítva is igaz

Magyarul: tök átlag (vagy az alatti) nők, akik csak top pasival hajlandóak lefeküdni.

2019. jún. 12. 09:21
 3/5 anonim ***** válasza:
Igen, van is ilyen a baráti körünkben. Jellemzően a nem túl szép, ellenben nagyon magas elvárásokkal rendelkező lányokra igaz.
2019. jún. 12. 09:34
 4/5 anonim ***** válasza:

Nem kerestem még csak szeretkezésre pasit, de nem hinném,hogy ezzel gond lenne. A facén sokan jelölnek be még így is,hogy párkapcsolatban állok.Persze nagyon kevés pasi jön be így, de nem lehetetlen találni se ott, se a munkahelyen,bárhol lehet ismerkedni.

Morbid, tudom, de nálunk már járt olyan szerelő is aki szimpatikus volt, és éreztem,hogy simán menne a flört, vagy akár több is ha benne lennék.

2019. jún. 12. 10:30
 5/5 anonim ***** válasza:

"Magyarul: tök átlag (vagy az alatti) nők, akik csak top pasival hajlandóak lefeküdni."

Inkább magyarul: olyan pasi, aki megfogja annyira, hogy lefeküdjön vele, de nem akar tőle többet, vagyis legyen személyisége, ne legyen bunkó, nevettesse meg és üssön meg egy szintet a külsőben

2019. jún. 12. 10:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!