Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok közül is van olyan aki nehezen talál párt akivel szeretkezhetne?
Vagy ez csak a fiúk problémája?
Az a helyzet velem hogy nekem azért nem megy az ismerkedés lányokkal mert nincs jó személyiségem. Mert nem megy az ismerkedés, de ha már megismernék valakit akkor már jó lenne. Mert csak a megismerés nem megy.
A kinézetemmel nincs gond. Csak ugye nem tudok ismerkedni.
> Nem azért, mert nincs senki aki megdugná, hanem nagyon kevés az olyan pasi, aki neki szimpatikus, vonzó és fordítva is igaz
Magyarul: tök átlag (vagy az alatti) nők, akik csak top pasival hajlandóak lefeküdni.
Nem kerestem még csak szeretkezésre pasit, de nem hinném,hogy ezzel gond lenne. A facén sokan jelölnek be még így is,hogy párkapcsolatban állok.Persze nagyon kevés pasi jön be így, de nem lehetetlen találni se ott, se a munkahelyen,bárhol lehet ismerkedni.
Morbid, tudom, de nálunk már járt olyan szerelő is aki szimpatikus volt, és éreztem,hogy simán menne a flört, vagy akár több is ha benne lennék.
"Magyarul: tök átlag (vagy az alatti) nők, akik csak top pasival hajlandóak lefeküdni."
Inkább magyarul: olyan pasi, aki megfogja annyira, hogy lefeküdjön vele, de nem akar tőle többet, vagyis legyen személyisége, ne legyen bunkó, nevettesse meg és üssön meg egy szintet a külsőben
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!