Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti elhiszitek, hogy egy nő nem talál szexkapcsolatot interneten?
Van egy átlagos nem kövér nő ismerősöm, aki egy nap panaszkodott, hogy nem jön össze már 3 hónapja egy férfival sem szex... Már pedig esélyt adott az előnytelenebb külsejű férfiaknak is, de semmi.
Tinderre is felment meg egyéb ilyen oldalakra, de talit lemondják, talira el sem jön stb.
Add meg a számát! ;)
Mert én nem hiszem...
Én ezt elég nehezen tudom elhinni!
48Ffi
Simán.
Sok a troll, sok a catfish, meg az olyan, aki csak játszik.
Meg aztán ki tudja, mit beszéltek - lehet a barátnőd olyasmiket mond/csinál, amiket nem kéne. Lehet egy perverzió, egy rossz szokás, hogy túlságosan ráakad az adott pasira, neadjisten túl sokat panaszkodik vagy nem veszi a vicceket, könnyen megsértődik. Most csak példákat mondtam, nem ismerem a barátnődet. Gondolom nem olvasgatod végig az üzeneteit az adott pasikkal, úgyhogy simán benne van a pakliban, hogy valamit a tudtán kívül rosszul csinál, vagy keres valamit, amit neked nem mond el. Esetleg a nagyon népszerű pasikra hajt, akiknek mind a 10 ujjukra 10 nő jut - egyesével. Akármi előfordulhat.
Talán csak marha balszerencsés.
Ajánld neki ezt az oldalt, kapásból szűzteleníthet 3 osztálynyi férfiút.
28F
több ismerőstől hallottam, hogy sok pasinak neten mekkora szája van, hogy így-úgy megdugná, de nagy részük még a randira is nyuszi eljönni :D
meg azért igényesek is, nem jönnek össze akármilyen suttyóval
#9:
én átlagosként bármikor találtam neten csajt és elég szépeket és okosakat, nem a legaljával értem be
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!