Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Vagy verjem ki minden nap,?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vagy verjem ki minden nap,?

Figyelt kérdés
Hallo lenne egy olyan problémám 18 éves vagyok és még szüz vagyok és tele van az arcom pattanásokkal és nem tudom hogy mit kezdjek vele akár mivel kezeltem börgyogyászati cucal amit írtak patikaival drogériásal egyszerüen nem mulik el lenne egy olyan kérdésem lehet higy azért mert szüz vagyok és hetente 1 vagy 10 naponta 1x verem ki a gyikot? Vagy mondjuk heti2 verem ki ez leher higy baj? Vagy mit tegyetek szerinretek?
2019. júl. 1. 23:30
 1/5 anonim ***** válasza:
60%
Nincs összefüggés.
2019. júl. 1. 23:32
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem a maszturbálás nem játszik közbe. Sehogy sincs összefüggés.
2019. júl. 1. 23:56
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Nincs köze hozzá...

Járj el kozmetikushoz.

2019. júl. 2. 00:20
 4/5 anonim ***** válasza:
24%

A szervezet felismeri a kezedet, recskázással nem sokat érnél.

Így inkább vagy guminő, de a porszívó csöve is megteszi.

Utóbbival nagyobb hatást tudsz elérni.

2019. júl. 2. 07:43
 5/5 anonim ***** válasza:
100%

Te sem vagy egyszerű eset, honnan a francból jutott ez eszedbe?

Esetleg próbáld meg elhagyni a tejtermékeket az étrendedből, ez sokaknál látványos javulást hoz.

2019. júl. 2. 09:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!