Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan verjem ki a fejemből szex közben az idióta gondolataim?
Honnan jut eszedbe?
Gondolj olyan dolgokra amik izgatnak, akár képzelj el valami más szitut. Például,hogy most ismerted meg és egy félreeső helyen estetek épp egymásnak vagy hasonló.
#1 Köszi, van benne valami. :D
#2 Nem az a baj, hogy nem vagyok eléggé felizgulva (hiszen akkor bele sem mennék a szexbe), hanem olyasmi jut eszembe pl. hogy mi értelme van ezt csinálni, helyes dolog-e kiélni a vágyainkat, mi lesz, ha nem élvezek el, szégyellni fogom magam utána stb.
#5 Nem tudom, miért jutnak eszembe ilyenek, de egész életemben gátlásos voltam a szexuális terén. Masztira egyáltalán vagyok képes, mert az után tényleg bűntudatom van. Szex után soha nincs, de közben mégis eszembe jutnak ilyenek. Engem is érdekelne, hogy miért vagyok ilyen.
#8 Miféle szektára gondolsz? Nem vagytok tagja semmiféle szektának vagy gyülekezetnek. A BDSM-től meg kifejezetten undorodok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!