Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális, hogy ilyen gondolataim vannak?
Mostanában (kb. az elmúlt egy-másfél éveben) egyre többször játszok el azzal a gondolattal, hogy milyen lehet, ha egy fiú elégít ki orálisan. 22 éves vagyok, azt szeretném leszögezni, hogy mindig is heteroszexuális voltam, jelenleg is hetero kapcsolatban élek.
De néha, mintha megszállna ez a gondolat, de már nem is csak gondolat, hanem vágy, hogy milyen lehet, ha egy lányos külsejű fiatal vékony srác elém térdel és szépen lerendez. Ráadásul azt is olvastam, különböző fórumokon, hogy az átlagnál nagyobb méretű férfiakat fiúk jobban ki tudják elégíteni szájjal. Más hetero férfi is érzett már ilyen késztetést? Szerintetek ez normális, mi a véleményetek?
Igen, normális, csak annyit jelent, hogy nem vagy teljesen heteró.
Nekem is vannak néha ilyen gondolataim, csak éppen én térdelnék a lányos fiatal vékony fiú előtt. :3
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!