Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak nekem vannak szűz fiúként ilyen gondolataim?
1. Álag magasságod van (az Én párom is ilyen magas)
2. Szerintem kicsit legyél kreativabb meny bulizni csajozz ..
De ne ugy hogy jössz e gy menetren, még szűz vagyok ám...
3. Ne gyárcs elméleteket csak magaddal baszol ki!! :) 18L
Egészséges vagy? Örülj neki... én 165 centi vagyok, mert nem termelte rendesen a szervezetem a növekedési hormont, örülök, hogy ekkora lettem, összeteszem a két kezemet. A te 171 centis magasságod nekem álom marad. Akkor, hogy is van ez?
Amúgy konkurencia mindig lesz, a 180 centis férfiaknak is van, sőt mindenkinek, nincsen olyan, hogy nincsen konkurencia.
Emiatt úgy gondolkodtam, hogy engem nem érdekel a magasságom és sikerült is több nekem tetsző csajt is elcsábítanom, persze alacsonyabbak voltak, de milyen nőkre vágysz? Modellekre? Az ki van csukva, viszont egy 160 centis csaj, felvesz melléd egy 10 centis magassarkút, még mezítláb is magasabb vagy nála, plusz ha rajtad is cipő van, akkor meg bőven. Hol itt a probléma?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!