Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak Én vettem észre, ha egy lány tesz fel itt egy fétissel kapcsolatos kérdést, egyből írják, hogy teljesen normális dolog ez, de ha egy férfi akkor abberáltnak nevezik? (Lány vagyok)
Már az is eleve aberrált hogy minden szir-szarra ezt használják!
Esküszöm hogy nem jönnék össze ilyennel!
Hiszen majd ha odaszarik a kecske az udvarra, arra is lesz majd valamilyen “kétishhh„.
Fétis és fétis közt különbség van .
Pl volt itt egy lány akinek tetszettel a lábak
Ugyanakkor volt itt egy férfi is akinek szintén a lábak de Ő arra izgult ha 2hetig ugyan azt a zoknit hordod még kutya ürülékbe taposol ...
Akkor van itt olyan pasi akinek az a fétise hogy a nőt pisilés illetve kakilás után tisztára nyalja .
Illetve van még egy olyan pasi aki arra gerjed ,hogy a Nő reggeli ébredés után bele pisiljen a szájába és folyton azt kérdi, hogy a reggeli pisi mennyiségedtől tele lenne e a szája a pasinak illetve tudná e olyan gyorsan nyelni a pirít mint ahogy jön ki a puncidból...
Na érted már?
26N
# 5
Ezek sarkított példák és közel sem ez az oka, hogy a lányok fétise tök normálisak a férfiaké pedig bizton full beteg aberrált dolog.
#5 Igaz,igaz. De pl. vannak normális kérdések is. A pasinak tetszenek a tiszta(!) apolt labak,de a fele kommentszekcio lehordja mindennek. Ha egy lány tesz ilyen kérdést fel,teljesen normális.
Bocsánat,Én tettem fel rosszul a kérdést. Erre a példára céloztam pèldául.
Azért is fura, mert elsőre nagyon nehezen derül ki, hogy valóban egy nőnek van ilyen-olyan fétise, mert elég sűrűn szokott az lenni, hogy "férfi vagyok, de nőként írok" szindrómában szenvednek páran.
A másik, hogy igen: a női fétisek lightosabbak egy férfiéhoz képest. Pl.: én még nem láttam olyan nőt, aki kedvelné a t×rúgás fétist, de hapsi már volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!