Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Normális dolog ha szinte...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Normális dolog ha szinte minden órában eszembe jut az hogy milyen lehet az ha egy lány az ölembe ül, és közben a testében van a nemi szervem?

Figyelt kérdés

Már egy ideje nagyon vágyom rá. De nem találok barátnőt. És még szűz vagyok, pedig már 22 éves elmúltam.

Normális dolog ha ennyire vágyom rá? 1-2 naponta maszturbálok.

2019. jún. 4. 21:44
 1/7 anonim ***** válasza:
71%
Igen az! Amúgy ész is szeretek úgy dugni, hogy az ölembe ül szembe velem és magamhoz húzom!
2019. jún. 4. 21:47
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Ahelyett, hogy minden nap kiírsz egy hasonló kérdést, miért nem mész inkább ismerkedni?
2019. jún. 4. 21:49
 3/7 A kérdező kommentje:
Ismerkedek, de nem találok barátnőt. Alkalmi, meg prosti nem kell nekem.
2019. jún. 4. 21:52
 4/7 anonim ***** válasza:
75%
Persze, hogy nem találsz, mert egy hisztis kisfiú vagy.. Hiába vagy 22 ha agyilag egy 14 éves szintjén vagy.. A korodbeli csajok meg nem babusgatni való anyuci pici szerencsétlen fiát akarják, hanem egy tökös férfit..
2019. jún. 4. 22:06
 5/7 A kérdező kommentje:
Nem vagyok hisztis, határozott, és önálló vagyok. Nem anyuci pici fia!!!
2019. jún. 4. 22:17
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

Megbocsáss kérdező, de akkor miért is vagy még szűz? Nekem nagyon félénk kisfiúcska szaga van.

Volt, hogy oda mentél egy lányhoz aki tetszett? Ha igen nyomultál ésszerű keretek közt? A nyomulást itt nem a bunkó stíllusra értem. A nők szeretik, ha ufvarolnak, ha bókolnak. Szeretik, ha kedvesek velük a férfiak, és kitartóak. Mármint a normálos kapcsolatra vágyó nők.

32N

2019. jún. 5. 00:11
 7/7 Ridamov válasza:
Teljesen normális. Mindenki szokott mocskos dolgokra gondolni. Vannak akik gyakran vannak ilyen gondolataik (pl én is XD) szóval a lényeg, hogy nem rossz dolog ez. Ha valaki meg akar valamit csinálni, az sokat jár az eszében. Amúgy meg nem egy embert ismerek akik 20 éves koruk után vesztettél el a szüzességüket és nekik sokkal jobb általánosságban a kapcsolatuk, mint akik ilyen 16 éves koruk táján vesztették el. Igaz, kicsit rögös az <t egy jó kapcsolathoz, de hidd el megéri. Nagyon nem mindegy, hogy kinek "adod oda" magad.
2019. júl. 16. 01:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!