Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Csak szerintem nagyon aranyosa...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak szerintem nagyon aranyosak a labfétises fiúk? ^-^ Szerintem nagyon arik

Figyelt kérdés

2019. jún. 28. 23:21
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Nekem is van ilyen fetisem, nem sok emberrel osztottam meg, bár legkevésbé arra számítanék hogy valaki azt mondja aranyos.
2019. jún. 29. 06:27
 12/14 anonim ***** válasza:
100%

Ez furán hangzik, de nekem mintha erogn zónám lenne a lábam.

Nem gondolom emiatt lábfétises lánynak magam, sőt szerintem az sem feltétlenül lábfétis, ha valaki szereti ott maszírozni, puszilgatni a lányt... mint minden más testrészét, ezt is szereti.

Én a fétisbe valami nagyon durva, nem is tudom elképzelni, mennyire perverz dolgokat képzelek.

Ha szeret valaki ott masszírozni, az egyszerű figyelmesség.😄

2019. jún. 29. 08:43
 13/14 anonim ***** válasza:
100%
Jó lenne ha megismernék egy olyan lányt mint az előző, bár még normális kapcsolatom sem volt, nem hogy bármilyen... Imádom a talpikókat és a puha lábujjakat :) Emellett úgy gondolom hogy a mellbimbók iránt is különösebb vonzódásom van, de nem magára az emlőre, hanem a bimbókra, szeretem körkörös mozdulatokkal simizgetni, óvatosan nyalogatni hmm :) Illetve van egy elég fura dolgom, az pedig a hipnózis, annak is inkább a fantázia része ami nem úgy müködik a valóságban, mivel rendessen sosem próbáltam senkin, de ha lehetne biztosan próbálgatnám, illetve a lány is próbálhatná rajtam, és kérhetné hogy kényeztessem a lábát, majd dugjam meg ahogy ő akarja, vagy csak szimplán tartson rabszolgának, de ne verjen el és ne kinozzon, ne alázzon, a bdsm-et nem szeretem :)
2019. jún. 29. 21:54
 14/14 anonim ***** válasza:
Valóban tudnak figyelmesek lenni a lábfétises fiúk, ez aranyos tőlük. Az viszont már kevésbé vonzó viszont, amikor úgy tekintenek a lábadra, mint egy kiskutya a csontra, elkezdenek nyáladzani, kocsányon lóg a szemük és megszűnik a körülöttük levő világ...
2019. jún. 30. 19:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!