Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lábfétises fiúk! Lehetne egy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lábfétises fiúk! Lehetne egy fura kérdésem?

Figyelt kérdés

Az lenne a kérdésem, hogy milyen ízű egy csaj talpa? Tudom kicsit fura kérdés, de kíváncsi vok xD

25/L

2019. jún. 20. 22:08
 1/6 anonim ***** válasza:
Írj :)
2019. jún. 20. 22:20
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Még nem volt alkalmam ilyenre, de inkább sós, leginkább semleges ízű lehet. Azonban számít, hogy tiszta-e, vagy nap végi illattal ellátott tappancs.
2019. jún. 20. 22:28
 3/6 anonim ***** válasza:
0%
Mint a krumplis tészta.
2019. jún. 20. 22:31
 4/6 anonim ***** válasza:
Fürdőzés után szoktam nyalogatni a barátnőm talpát és akkor szinte íztelen.:)
2019. jún. 20. 22:33
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Nem az íz a lényeg! Hanem a bőre puhasága!
2019. jún. 20. 23:43
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
Egyszer mellettem aludt egy nagyon jó lány barátom, be is ittunk aznap este, aztán nemtudom hogy aludt e vagy sem, de nem reagált, levettem a zokniját, és csak masszirozgattam és simogattam a talpát, illetve körbevizsgáltam, nagyon szép és cuki talp volt, de nem volt bennem mersz, meg talán egy kis erkölcs miatt is, de nem nyaltam meg, pedig nagyon gyönyörü talpikók voltak, szép kis nagylábujjakkal, szerintem ennél szebb lábikót a valóságban nem fogok látni mégegyszer :)
2019. jún. 22. 07:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!