Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lábfétises fiúk! Nektek milyen női lábfejek tetszenek (méret, forma. )?
Legyenek kifestve a körmök? Ha igen, milyen színűre?
Ha kis bőrkeményedések vannak a lábon, az nagyon lohasztó? Akkor inkább már nem is foglalkoztok vele?
19/F vagyok. Nekem például, maga az egész láb, comb, vádli, talpat együtt nézem, hogy tetszik.
Mindegyikben lehet szépséget találni, én speciel szeretem a picurka, sima tappancsokat. De egyébként összességében nézem a nőt
Igazából mindegy, csak ápolt legyen, persze ez nem azt jelenti, hogy akkor semmi bőrkeményedés nem lehet.
Volt már nem egy olyan barátnőm, hogy hiába jártak pedikűröshöz meg ilyen meg olyan betét, megjelent.
Nekem számít a boka, a lábujjak és a körmök formája is. A körömlakk annyira nem fontos, de ha van, akkor a feketét, fehéret, és a világoskéket preferálom. (Persze a többi színnel sincs semmi problémám) Abszolút nem zavar, ha van egy kis bőrkeményedés, sőt. Ha viszont ki van repedezve a sarka, az már nem jön be.
26F
ASA AKIRA LÁBAI FOREVERRRRRRRRRRRRRRRRRRR!!!
kész vagyok a nőtől, meg a lábaitól, ffuhhh ahogy rágondolok egyből feláll!
24/F
Az ideális láb számomra (mint szenvedélyes lábfetisiszta számára):
1. boka: vékony, át tudjam fogni
2. lábfej: legyen alacsony (tehát a boltív ne legyen magas)
- legyen hosszú, keskeny
- a lábujjak legyenek hosszúak, vékonyak
3. lábfej bőre: legyen sima, babaszerű, és napbarnított
Ezek a lábak kb. tökéletesek:
https://www.youtube.com/watch?v=3aspVeTAO54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!