Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meleg lábfétises fiúk! Ti szeretitek ha van egy kis "szag"?
Figyelt kérdés
2019. márc. 29. 23:44
1/13 anonim válasza:
Itt is hódít a büddentő lablantó látom.
2/13 anonim válasza:
Én nem vagyok meleg, de egyébként igen, bár ha lesz barátnőm biztosan nem fogom elmondani neki, meg nem szagolgatom.
3/13 anonim válasza:
Bizonyos mértékig igen. Amíg a higiéniájával nincs baj (tiszta, ápolt), addig oké. Ha valaki oda figyel erre, akkor egy hosszú nap után is max izzadság szaga van, amit szeretek :) szerintem egy labfetises ember kifejezetten oda figyel erre. Kivéve persze, ha pont az ápolatlanságot, szagot szereti xdd
4/13 anonim válasza:
Egy kis lábszag sose rossz 😁 miután esetleg több órán át volt a pasimon valami vászoncipő pl Vans Slip-on (persze zokni nem volt rajta, mindketten így hordjuk az ilyen cipőket) és végre bejutunk a szobájába, egyből neki esek a lábának 😍 és akkor puszilom, illatolom, nyalom, masszírozom, majd utána megfogja a hajam és a farkára irányítja a fejem, és le kell sz.pnom 😁
7/13 anonim válasza:
Csak ha minimális, de azt nagyon. Az igénytelen büdös lábakat nem szeretem.
30F
8/13 anonim válasza:
pl Vans Slip
Ez nagyon fontos tényező. Másban gondolom nem lesz büddentő a lábacska.
9/13 anonim válasza:
Műanyag bábúk nem érdekelnek, szóval nem árt ha emberszaga van
10/13 anonim válasza:
Igen, de csak kicsi. Szóval az ilyen rohadó, gombás, erjedő lábszag egyenesen taszít, bár van olyan, akit pont ez hoz lázba.
28/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!