Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Ti szeretitek a pénisz szagát? Volt olyan, hogy nagyon felizgatott a szerszám szaga, vagy ellenkezőleg?
Ha szaga van ott higiéniás gondok vannak de nagyon csúnyán!!!!!!
A férfi nemi hormonnak nincs szaga
De ha arra a szitura hondolsz h 40 fok meleg 12 órás meló után kapja elő a faaaszát mosás nélkűl
Attól inkább okádhatnékom lenne é nem szophatnékom meg kefélhetnékem
24N
Mi szoktuk úgy csinálni, hogy úgy érkezik hozzám, hogy otthon lefürdik, s kb. másfél óra múlva mire ideér, olyan illata lesz, ami nekem nagyon bejön. Jobban beindít, mint egy tusfürdő illat. Igazából a saját, valós testillatát érzem, s mivel működik a kémia, ezért ez csak még jobban beindít. Nyilván itt nem arra gondolok, mikor a 45 fokos, légkondi nélküli buszban leizzadva beállít az ajtón. Akkor nyilván még egyszer lefürdik nálam is. :)
N35
Nem vagyok suttyó
De előfordult ilyen esett és ahogy megcsapott az a mosdatlan faasz szag gyakorlatilag a csávó ágyékába hánytam vissza tartani se tudtam
Nekem a. Feromon Nem büdös az illat
De azért ne mondja azt nekem senki hogy 45 fokba leizzadva 12 óra meló után mosdatlanúl valaki arra az ágyék fízad faszra beindul és lucskos lesz a pinája mert esküszöm meg eszem a kalapom!!!
Fürdés után 1-2 óra azzal nincs gond az feromon persze ha megizzadt akkor még 1x lefürdik
Nos Exem se verteki 1 hétig a farok ketrec jóvoltából
Pisilni tudott fürdésnél túdta tisztítani
Egy hete ki nem vert faasznànak nem volt büdös szaga
Szóval ha nálad szaga van a farkadnak pár nap önmegtartóztatásnál
Akkor vagy alvás közben folydogál ezért van hasonló ondó szaga
Vagy valami belső problémád van ami így csapódik ki
Akkir viszont keress fel dokit
Mert efy ápolt tiszta hímvesszőnel nincs szaga csak feromon illata
Még akkor se ha 40 napos szex és önkielégítési bőjtött tart
24N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!