Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok! Ti szeretitek a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Ti szeretitek a pénisz szagát? Volt olyan, hogy nagyon felizgatott a szerszám szaga, vagy ellenkezőleg?

Figyelt kérdés

2018. júl. 23. 00:13
 1/9 anonim ***** válasza:
65%
Igen,volt ilyen.
2018. júl. 23. 00:19
 2/9 anonim ***** válasza:
35%

Ha szaga van ott higiéniás gondok vannak de nagyon csúnyán!!!!!!

A férfi nemi hormonnak nincs szaga

De ha arra a szitura hondolsz h 40 fok meleg 12 órás meló után kapja elő a faaaszát mosás nélkűl

Attól inkább okádhatnékom lenne é nem szophatnékom meg kefélhetnékem

24N

2018. júl. 23. 06:47
 3/9 anonim ***** válasza:
70%
Utolso de suttyo no lehetsz te uristen...
2018. júl. 23. 07:56
 4/9 anonim ***** válasza:
67%
Hülyeség hogy nincs szaga. 2-4 napos önmegtartóztatás utána a nemi szervek környékének szaga még mosdás után is kicsit emlékeztet magára az ondóra nyomokban. Asszonypajti ki is szokta szúrni, hogy nem csaptam ki a répát aznap sem, sőt régen nem.
2018. júl. 23. 09:00
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

Mi szoktuk úgy csinálni, hogy úgy érkezik hozzám, hogy otthon lefürdik, s kb. másfél óra múlva mire ideér, olyan illata lesz, ami nekem nagyon bejön. Jobban beindít, mint egy tusfürdő illat. Igazából a saját, valós testillatát érzem, s mivel működik a kémia, ezért ez csak még jobban beindít. Nyilván itt nem arra gondolok, mikor a 45 fokos, légkondi nélküli buszban leizzadva beállít az ajtón. Akkor nyilván még egyszer lefürdik nálam is. :)

N35

2018. júl. 23. 11:18
 6/9 anonim ***** válasza:
21%

Nem vagyok suttyó

De előfordult ilyen esett és ahogy megcsapott az a mosdatlan faasz szag gyakorlatilag a csávó ágyékába hánytam vissza tartani se tudtam

Nekem a. Feromon Nem büdös az illat

De azért ne mondja azt nekem senki hogy 45 fokba leizzadva 12 óra meló után mosdatlanúl valaki arra az ágyék fízad faszra beindul és lucskos lesz a pinája mert esküszöm meg eszem a kalapom!!!

Fürdés után 1-2 óra azzal nincs gond az feromon persze ha megizzadt akkor még 1x lefürdik

Nos Exem se verteki 1 hétig a farok ketrec jóvoltából

Pisilni tudott fürdésnél túdta tisztítani

Egy hete ki nem vert faasznànak nem volt büdös szaga

Szóval ha nálad szaga van a farkadnak pár nap önmegtartóztatásnál

Akkor vagy alvás közben folydogál ezért van hasonló ondó szaga

Vagy valami belső problémád van ami így csapódik ki

Akkir viszont keress fel dokit

Mert efy ápolt tiszta hímvesszőnel nincs szaga csak feromon illata

Még akkor se ha 40 napos szex és önkielégítési bőjtött tart

24N

2018. júl. 23. 11:35
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Én szeretem a szagát.
2018. júl. 23. 14:54
 8/9 anonim ***** válasza:
94%
6os te cigany vagy,ugye?
2018. júl. 23. 22:22
 9/9 anonim ***** válasza:
94%
a lányok szeretik az átható pecekszagot:P
2018. júl. 24. 10:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!