Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
14,5 cm jó méretnek számít vagy kicsi?
Kicsinek számit!
Nekem is 15 cm sajna és igen volt nő aki kicsinylette !!
Sokáig én is kicsinek tartottam 18-26éves korom között rövidebb volt és vékony szerintem még 4cm sem volt,emlékszem ahogy mértem.
Sokat tornáztattam masszíroztam már kamaszkoromban is.
40+ éves koromra hosszabb lett
Másfél markosból kettő+ markosra és 4,3
Szerintem meg lehet növelni bár sok munka van vele.Az a rossz hogy a sok csoda reklám szkeptikussá teszi az embereket.
A természeti népek tudása környékén kéne kutakodni.
Nagy titokba avatlak be: a nők nem egyformák!!
Aki szűk, rövid hüvelyű, annak talán még sok is leszel, aki átlagos, az elégedett lesz veled, és van olyan, akinek ez nem lenne sok, bár azt alig hiszem, hogy túl kevés lenne.
Csakhogy a szex is fejben dől el: ha van szenvedély köztetek, az mindent felülír.
Szűz létedre teljesen fölöslegesen idegesíted magad ezzel, előbb próbáld ki, mit tudsz ezzel összehozni. Ha igyekszel a lány kedvében járni, akkor tökéletes lesz a méreted, garantálom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!