Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon kicsinek látom a péniszemet és emiatt nem merek ismerkedni sem. Tényleg ennyire kicsi lenne?
A 13-14 centi pont az átlagos kategóriába tartozik.
Rengeteg, rengeteg, rengeteg nőnek meg átlagos méretű hüvelye van.
Gondolom a kókadtság meg a depressziódból fakad.
Nem a farkad mérete miatt utasitanának el a nők, hanem amiatt a letargia miatt, ami a kérdésedből is árad.
Szerintem egyáltalán nem kicsi a péniszed, átlagos méretű lehet.
Tehát szedd össze magad és ne görcsölj ilyesmin 😊
Barátomnak is ekkora, és szerintem pont jó. Ha lehetne kívánni neki nagyobbat, nem tennem. Tökéletesen kitudok vele elégülni. Igaz, o volt nekem az első és szűk is voltam, de ezenfelül rendkívül megvagyok vele elégedve.
A merevedési probléma szerintem a társadalom által megformált hamis véleményekre vezethető vissza. Hidd el, lesz lány akinek a peniszeddel együtt leszel tökéletes :) ne agyalj ezen. 20/L
Ha azt nézed hogy a hüvely hossza. 10-11 cm hosszú.
A tiéd rettentőn határeset...
Ez h.lyeség, a hüvely tágul, ezért képes befogadni 20 cm-es péniszt, ha csak 10 cm, akkor szerinted mégis, hogy szülnek a nők gyereket?
Nincs azzal semmi baj ha akkora. Az enyém is kb ennyi, de én már biztos jóval idősebb vagyok nálad , és eddig ezért senki nem panaszkodott.
Olyan volt már többször is hogy alig tudtam lerázni, szakitani a csajjal mert ő nagyon akart velem lenni.
Szerintem veled lelkileg van baj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!