Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lábfétises férfiak! Nektek is...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lábfétises férfiak! Nektek is így van, illetve volt már ilyen?

Figyelt kérdés

1.Szal nálam totál csak az ápolt lábfejek jöhetnek szóba, nagyon kiábrándító amikor egy nőnek bőrkeményedéses a lába.

2.Ennek ellenére van egy nő, akit szó nélkül eltennék láb alól, mert egyébként igényes, de a lába eléggé száraz.

WTF?

2019. febr. 10. 15:17
 1/5 anonim ***** válasza:
Ha alapból szép a lába, akkor annyira nem gáz a szitu
2019. febr. 10. 15:34
 2/5 anonim ***** válasza:
Határozottan igen, viszont pont ezért nem kategorizálnám be magam, hogy "lábfétis" mert nekem csak a szép lábak tetszenek, tisztaság, ápoltság, forma.
2019. febr. 10. 15:52
 3/5 anonim ***** válasza:
Engem nem zavar ha bőrkeményedéses.
2019. febr. 10. 15:52
 4/5 anonim ***** válasza:
Nem zavarna engem sem, csak lenne egy lábfétist kedvelő női ismerősöm végre...
2019. febr. 10. 20:03
 5/5 anonim ***** válasza:
Engem nem zavar a bőrkeményedés, sem a bütyök sem az extrém nagy méret, sőt ezek még izgatnak is. Tiszta legyen, ez viszont elvárás.
2019. febr. 26. 11:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!