Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Hogy mondjam el a fiunak,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy mondjam el a fiunak, hogy bena vagyok a szexben?

Figyelt kérdés
Sziasztok, 25 eves lany vagyok. Eddig 2 fiuval fekudtem le parszor, de nem volt jo elmeny, nem voltam szerelmes es ezert iszonyuan fajt a behatolas. A gond az, hogy senki sem mondana meg rolam, hogy szerencsetlen vagyok a szexben es felek tole. Sajnos minden alakulo kapcsolatom emiatt megy tonkre, mert felek, mit szolnak, ha nem megy, nem tudok ellazulni es be leszek feszulve. A petting resz tok jo es kivanom is, aktiv vagyok, de maga az aktus fajdalmas. Most egy nagyon helyes fiuval randizom es szerintem o is azt hiszi rolam, hogy egy szexbajnok vagyok, de felek eljutni odaig. Nem tudom, mit tehetnek, de ugy erzem, egyre tobb komplexusom lesz emiatt, a fiuknak olyan lany kell, akivel ki tudnak elegulni.
2019. jún. 28. 19:30
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
83%
Át érzem. Mintha engem írtál.volba le.monden stimmel .
2019. jún. 28. 19:34
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
Olyannal kell kezdeni akinek nincs elvárása mert szintén tapasztalatlan.
2019. jún. 28. 19:37
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
Alapvetően a férfi dolga lenne, hogy ellazítson egy nőt véleményem szerint. Viszont a kommunikáció fontos dolog, szóval érdemes elmondanod a srácnak, hogy legyen veled óvatos és türelmes, és nyugodtan vezessen téged, hogy mit és hogyan szeret. Eleve megkönnyebbülsz ha nem magadban tartogatod ezeket a dolgokat.
2019. jún. 28. 19:37
 4/12 anonim ***** válasza:
100%

Kommunikáljatok.

Én 2 hónap után feküdtem le a párommal (első volt az életemben) és kb mindent megbeszéltünk, hogy hogy legyen, hogy nekem jó élmény maradjon. Nem viccelek, MINDENT :)

2019. jún. 28. 19:44
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
Egyszerű mond el neki hogy nem vagy nagyon tapasztalt.. Nem fog változni, amúgy meg nem nagyon függ össze hogy nem vagy szerelmes és fáj.. attól függ hogy fel vagy e kellőképpen izgulva stb. Ne parázz rá csak élvezd.
2019. jún. 28. 20:00
 6/12 anonim ***** válasza:
100%
Lehet túl vastag a szűzhártyád, nem szakadt át rendesen és ezért fáj? Ilyenkor orvosi segítség kell és megoldódik. Persze lehet csak nem lazulsz el. Kezdj tapasztalatlan sráccal.
2019. jún. 28. 20:27
 7/12 A kérdező kommentje:
Igen, a szerelmet kicsit eltúloztam,inkább az volt, hogy nem vonzódtam eléggé hozzájuk. Félek ezt közölni vele, mert ő is azt gondolja, egy nagyon menő és tapasztalt lány vagyok, mert a magabiztosságom megvan az életben és nincs semmi jele, hogy félnék ilyesmitől.
2019. jún. 28. 20:30
 8/12 anonim ***** válasza:
100%
Nem mindenki olyan tapasztalt még huszonévesen sem. Én 26 vagyok,és az emberek rámnézésre azt gondolják hogy hát én valami óriási nagy csajozógép vagyok aztán a valóság meg egészen más :D ... Ha őszinte akarok lenni, nekemis van még mit tapasztalni. De nincs ezzel baj,a legtisztább az, ha ezt a partnereddel az elején tisztázod. Nem kell félni ha emiatt nem kellesz neki, ha ez neki gondot jelent jobb ha nem is foglalkozol vele.
2019. jún. 28. 21:26
 9/12 anonim ***** válasza:
100%
A kapcsolatotokat nagyon megerősíti, ha őszinte vagy a fiúhoz. Egy kellemes séta alatt mondd el neki, hogy mit rejt a magabiztosság álcája. Hidd el, értékelni fogja, hogy megnyílsz neki, te pedig megkönnyebbülsz. A szexszel pedig várj, amíg az érzelmek elmossák az aggodalmaidat. Meg fogsz lepődni, milyen más lesz, ha van benned szenvedély.
2019. jún. 28. 21:35
 10/12 anonim ***** válasza:
100%

Na álljunk meg egy szóra. Az hogy itt ez a helyzet, azért nem kizárólag a kérdező felelőssége. Az hogy "béna a szexben"... én nem hiszem. (S nem nem fogom tesztelni így van-e). Ha a pettingben okés és élvezetes mind a két félnek az rendben van, s "csak" a behatolás kellemetlen élmény, akkor én úgy vonnám le a következtetést, hogy a két srác csak be akarta már tenni a kérdezőnek, hogy meg legyen a strigula... Értitek? Szóval azért ha egy kezdő lánnyal van valaki, akkor oda kell figyelni, akkor is ha srác is tapasztalatlan. Ne legyen már felelőtlen és önző.

Kérdező: nem kell azt hinned magadról hogy béna vagy, mert nem vagy az. Az, hogy sokkal több előjátékra van szükséged az látszik. Még az is lehet, hogy esetleg sikosítóval is fel kellene készülnötök a behatolásra. Mert ez is okozhatja a kellemetlen érzést.

S még számos ötlet van, de az, hogy te magadat húzod le a saját szemedben az biztos nem igaz és nem is megoldás. Sok ilyen esetről beszélgettem tanítványaimmal. Erre a helyzetre eléggé hasonlító is volt, s ott is megoldottuk a dolgot, a lánynak bevált amit megbeszéltünk s azóta tényleg jó a szexben.

42F

2019. jún. 28. 22:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!