Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
BDSM kedvelő szub pasik! Ti mit szerettek a szexben? 23/N
Figyelt kérdés
2019. jún. 24. 13:06
4/12 anonim válasza:
Here és farok kínzás. Korlátok nélkül... igen, azt szeretném, hogy egy lány egyszer kiheréljen :)
5/12 Farkas Peti válasza:
Ha ráülnek az arcomra.(ezt légzéskontroll és kényszernyalatás miatt is) ha fojtogatnak mellekkel. Ha aláznak, és ha szolgálhatok, nyalhatok akár egész nap. 18/f
6/12 anonim válasza:
Ha egy nő kikötöz, játszik a mellbimbómmal, esetleg egyenruhában szolgálhatom szex előtt
7/12 anonim válasza:
Ha egy nő uralkodik felettem, és ehhez elég intenzíven használja a lábát is (pl.: rúgások).
8/12 anonim válasza:
bármit, amivel az Úrnőmet szolgálhatom
9/12 anonim válasza:
Ha 69-ezés közben egy jó nagy adagot nyom a nyakamba a popisjából, mondván "nesze te szemét, ez a tied", és közben egy brutál mennyiséget pisil is.
Erre készülni kell, hogy 2-3 napig visszatartsa a popsiját, és mielőtt nekiesünk egymásnak, meg kell inni vagy 1 L citromizű ásványvizet.
Én igy képzelem :-)
10/12 anonim válasza:
#9 folyt.
De ha visszatartotta a popsiját és még feltol előtte két túrórudit és megvárjuk mig elolvad és úgy 69-ezünk akkor finom az ize is :-) mert először az jön ki belőle :-)
Majd bekenheti vele a farkamat és ugy sz...opja, brutál látvány és érzés.
Úgy 7 éve volt ebben igy részem, imádtam.
Mind a mai napig visszasirom azt a nőt és várom, kivel lehetne hasonlót megélni.
Csak nem veled, kérdező ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!