Szinte állandó pecsételő vérzésem van, ami nagyon zavar a szexben. Ezt hogy mondjam az orvosnak kicsit "diszkrétebben"?
Talán nem ártana elmenni egy nőgyógyászhoz is, hogy nincs-e valami szervi oka mindennek.
Az orvosnak pedig el kell mondani, hogy szinte állandóan pecsételő vérzésed van, ami nagyon zavaró és kellemetlen és szeretnéd tudni az okát, hogy ez miért van és hogyan lehetne rendbe tenni, hogy ne legyen. Ugyanis ez egyáltalán nem normális. Az, hogy ez a szexben zavar, azt nem kell mondani. Még ha úgy is van. Bár engem ez szextől függetlenül is biztos zavarna.
Nézett mindenféle hormont, peteérésem is van, jó magas a progeszteronszintem a ciklus 2. felében.
Azt mondta, ő mindent kizárt, ha a nődoki se talál semmit, várjunk pár hónapot, mert szerinte csak a stressztől van.
Csak én meg egyáltalán nem érzem magam stresszesnek, kiegyensúlyozott az életem, boldog vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!