Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tapasztalt már valaki ilyet? A párom arra kapott rá, hogy este amikor hazaérek azonnal kinyal. Nem hagyja, hogy lefürödjek, így szereti.
Nekem ez elég kellemetlen, mert nyilván a nap végére ott lent azért elég gáz tud lenni és a bugyi sem tiszta.
Másrészt imádom is, mert iszonyat jó érzés.
Meg lehet ezt szokni, hogyne feszüljek be az elején, amikor nekifog?
10:
Kvargli 😂
Az első alkalom, hogy egy gyakorin olvasott szóra rá kell keresnem a neten, de megérte:
“A kvargli szó a német Quargel elmagyarosodása. Ez rúzzsal, vagyis vöröspenésszel érő sajtot takar (...) A kétes hírnevű csemege nem ismeretlen idehaza sem – már a Monarchia idejében is kapható volt a kvargli. (...) Zsírtalanított tejből készül: hosszú érési ideje alatt pikáns, áthatóan kellemes íze alakul ki, tipikus aromával és egyesek számára riasztó, sárgás nyálkabevonattal. Puha, kicsit képlékeny, általában kis rúdban vagy korong alakra vágva találhatjuk meg a boltokban. (...) Érdemes egy kicsit ráérlelni, csak jobb lesz tőle, igaz, szagosabb is. (...) Érdemes kísérletezni vele, mert van, akinek frissen, van, akinek érlelve lesz kedvére való. Meglepő módon az illatanyagai durvábbak, mint az íze – igaz, a tvarůžky végig megőrzi kellemes selymességét, így passzol halakhoz, húsokhoz, levesekbe vagy zöldséges, esetleg tojásos salátákba is; bevallom, én magában is képes vagyok rájárni, majd elmerengve szagolgatni a kezemet, mint a kiskamaszok egy jól sikerült randi után.”
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!