Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem megy a szex a párommal?
velem is volt már ilyen, szerintem nincs nagy okod aggódni..
legutóbbi kapcsolatom első találkozásán történt hasonló dolog velem is.. távkapcsolat volt tehát elég sokáig beszélgettünk előtte, így tudtuk, hogy le fogunk feküdni egymással.. nagyon szerelmes voltam és izgultam is rendesen pedig nem igazán szoktam, ráadásul mikor megláttam élőben még szebb volt.. na szóval a lényeg az, hogy elmentünk a szállásra amit foglaltunk, összebújtunk, csókolóztunk stb.. de egyszerűen nem tudtam felállni, se cuminál, se szexnél.. pedig hihetetlenül akartam és vonzódtam hozzá, de egyszerűen nem ment.. én ezt annak tudom be, hogy túlságosan rá voltam görcsölve a dologra és nem tudtam igazán ellazulni, amikor meg észrevettem, hogy nem akar felállni még inkább rágörcsöltem az egészre..
nagyon szarul éreztem magam és párom se tudta hova tenni, azt gondolta, hogy ő nem elég vonzó a számomra stb.. de ez nem így volt.. kibeszéltük hogy mitől lehet, elmondtam ezt neki is, hogy túlságosan izgultam stb.. aztán 2. talin már nem volt ilyen, problémamentes volt minden
ha viszont te azt érzed, hogy szexuálisan nem vonzódsz hozzá akkor lehet érdemes lenne valamilyen segítséghez fordulni, nálam nem volt ilyen egyáltalán.. minden esetre, próbálj ne rágörcsölni és tudom nehéz lesz kövi alkalommal de gondolj arra, hogy "kérlek állj már fel" :D csak lazulj el, ne gondolj semmire és élvezd a párod.. ha ez fejben nem megy megpróbálhatsz valamilyen potencianövelőt, csak azért, hogy az első alkalom jó legyen és el tudd felejteni azt ami történt, aztán utána már nem lesz rá szükséged :)
hajrá és sok sikert
kövi alkalommal de NE gondolj arra, hogy "kérlek állj már fel" :D
bocsi elírtam
A problema gyokere inabb ott lehet, h egy eve egyutt vagytok, de meg nem szexeltetek. Bocsanat h ezt kell irjam, de ez biztosan rendellenes. Hogy lehet az h ennyi ido alatt nem kivantad meg? Jo esetben az elso naptol kezdve azon kellene kattogj h meg akarod dugni minden aron.
Ha erre van valaszod, vagy tudtok errol beszelni az rengeteget segitene. Vagy valamilyen frusztraciod, felelmed van, esetleg elnyomod. Szexualisan mas izgat?
Az altalad leirt kenyszer helyzet, jo kis veszekedessel garancia arra h nem fog felallni egyebkent. Olyan szintu elvarasnak tetted ki magad h nincs mit csidalkozni.
Szexulapszichologushoz erdemes lenne elmenni, erre valo ugyanis. Nem kell azegyellni v felni tole.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!