Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nyilvános helyen próbafülkében természetben milyen a szex? Párommal ki szeretnénk próbálni.
Figyelt kérdés
Ti csináltátok már? Milyen volt? Mire érdemes odafigyelni?2019. jún. 19. 12:37
1/11 anonim válasza:
Próbafülkében eszembe sem jutna, természetben viszont szeretem.
2/11 anonim válasza:
vicces, de semmi extra
maga a szex rész nem lesz jó, de a környezet, a tudat és a lebukás veszélye izgalmassá teszi. Én emlékszem, hogy milyen tiltott helyeken csináltuk már, de arra egyáltalán nem, hogy pontosan miket is csináltunk vagy hogy egyáltalán élveztük e
3/11 anonim válasza:
Természetben , töltésen. Napsütésben. Izgató volt h megláthatnak. F.
4/11 anonim válasza:
Természetben jó, arra kell figyelni, hogy ne hangyabolyba vagy hasonló helyre telepedjen le az ember. :D
5/11 anonim válasza:
Én elhiszem, hogy izgató ha meglátnak, csak manapság mindenkinél ott a teló. Mire abbahagyjátok, már lehet, fenn is vagytok a neten 😂😂
6/11 anonim válasza:
Jó dolog, de tényleg ma már mindenkinél van minimum egy telefon, full hd kamera felbontással, és az emberek nagy része ha észrevenne egy ilyet, azonnal kamerázna aztán mehet a netre, mert ez milyen vicces...
7/11 anonim válasza:
Próbafülke? Ezt nem értem. Ez nagy kockázattal jár, elõbb-utóbb feltűnik, hogy sokáig nem jön ki senki, hacsak le nem zavarják a dolgot egy pár perc alatt. Sõt lehet hogy bizonyos helyeken rejtett kamera is fel van szerelve. Úgyhogy egyáltalán nem tartom jó ötletnek a próbafülkét.
8/11 anonim válasza:
Próbafülke nem nyugodt hely, nagy a külső zaj, zavaró.
9/11 anonim válasza:
Nekem csak egy régi gombos telefonom van, ha azt szeretnétek, hogy olyan lásson meg, aki még egy rendes képet se tud csinálni, szóljatok, és akkor én leszek az!
10/11 anonim válasza:
A próbafülke tényleg elég necces, inkább strandon az öltözőfülkét javaslom, ott kevésbé kell félni a lebukástól de az izgalom azért megvan :) Amúgy ne várj nagy élvezetet magától a szextől, inkább csak az izgalom teszi jóvá a dolgot 23/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!