Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen érzés amikor először teszem be punciba?
Figyelt kérdés
Sracok, nektek milyen érzés volt az első, meddig bírtátok kb?2019. jún. 19. 00:55
1/11 anonim válasza:
sosem tudtam elmenni, be kamagráztam magam a biztonság kedvéért :D
2/11 anonim válasza:
Nem volt olyan jó érzés mint gondoltam. El se tudtam élvezni, míg a csaj már könyörgött élvezek el. Végül nekem kellett kivernem. A maszti jobb.
3/11 anonim válasza:
Az első mindenkinek egy pár perce sztori. Annyira felizgulsz az új ingertől, hogy nembírod visszatartani. 22/f
4/11 anonim válasza:
bár csak gumival volt de rohadtjó érzés volt még úgyis, kb 12másodpercig tarthatott maximum, akkor voltam 16 éves
22/F
6/11 anonymousreview60 válasza:
Óvszerrel csináltuk. Nagyon jó érzés volt abba forró, meleg punciba dugni a farkamat. Nagyon klassz érzés volt, hogy a lány örömet akart okozni nekem. Talán 20-30 s-ig bírtam. Az elélvezés a maszturbációhoz képest "leírhatatlan", de legalábbis egy lapon nem említeném.
39F (akkor 38)
7/11 anonim válasza:
Nekem 2. Nak sokkal jobb volt mint elsőnek. Aztán igy tovább megjobb lett mindig. Sajnos elparázt az elejét már rajottem felesleges volt.
8/11 anonim válasza:
Nem is a fizikai érzés volt a fontos, hanem a tudat, hogy végre dugtam. Na az fenomenális, leírhatatlan. Az első cuminál is éreztem, hogy "áá, végre, leszopott egy lány" Bár tizenévesen még máshogy működik az ember :)
9/11 anonim válasza:
Először nem is az érzésre figyeltem mert azon paráztam hogy nehogy valamit rosszul csináljak. Nem is mentem el annyira hamar, kb. 5-10 perc lehetett. Onnantól hogy belejöttem a dologba már nagyon jó volt érezni a csajt.
10/11 anonim válasza:
#2. Az első szex persze, még az ügyetlenkedésről szól és nem az a cél, hogy elélvezz azonnal. Sztem nyugodtan adj még egy esélyt a dolognak, másodjára biztos jobban fog menni. És ne görcsölj, ez fontos! Igaz, én még szűz vagyok, de szerintem megér mégegy próbát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!