Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Párommal már nem kívánjuk egymást mi lenne a megoldás? Viszont tudom hogy szeretem ő is engem nem vitazunk
Párom szex közben mostanában sűrűn azzal jön hogy tág vagyok nyálkás stb.
Nincs aktivitás az én részemről se az ő részéről!
Néha orálozom akkor jó neki!
De már 3hete nem volt sex napokba próbáltuk de nem is állt fel neki.
Igaz enyém kívánom már.
Hol van az leírva hogy hetente vagy havonta hányszor kell szexelni?
Ha mindketten keveset kívántok és mást nem kívántok meg akkor semmi gond.
A baj akkor van ha az egyiknek sok vagy kevés. Vagy ha egymást nem kívánjátok de másról fantáziáltok.
Annak hogy feldobjátok a szexet számos módja van.
Nálunk amikor kezdett ellaposodni akkor útban hazafelé hajnal 3 kor megálltunk tankolni, majd félrehúzódtunk a parkolóban. Olyan heves szexet rég éltem át mint akkor a kocsiban. Olyan mély és sorozatos orgazmusom volt mint még soha. Ráadásul egy kamionos odaállt mellénk kukkolni és ez borzasztóan izgatott.
Utána hónapokig durván jó volt a szex és még ma is gerjedek ha eszembe jut.
De ez csak egy módja a sok közül. Ha csak hagyod hogy történjenek a dolgok szex közben és nem teszel bele fantáziát, újdonságot akkor persze hogy olyan semmilyen lesz.
Elmúlt a vágy egymás iránt. Kész, vége.
Ha fontos nektek a szex, szakitsatok vagy tartsatok szeretőt.
Ha nem olyan fontos a szex, akkor meg felejtsétek el, ne eroltessétek a továbbiakban.
Párom 26.F én még 23.N
Több mint 5 ève vagyunk együtt!
Köszönöm a kedves válaszokat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!