Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Már nem úgy szeretem a párom, de nem tudom mi lenne a jó megoldás. Mit tegyek?
Igen. Kutya kötelességed mellette maradnod. Nem is értem a kérdésedet.
Fordított esetben vajon mi lenne? ha te mert megbetegedtél magadra hagyna?
Tudod a gondolkodásoddal az a probléma, hogy ilyen téren egy férfiben-aki valódi férfi-fel sem merül a másik ember elhagyása. Csak a mostani 30-40-es nőkben. Gondolom otthon nem kapott normális nevelést, hogy tudja, hogy miről szól egy házasság és hogy kell viselkednie a benne élő embereknek egymással.
Igazabol ebbol a tortenetbol sok minden nem derult ki hogy mi miatt tavolodott el a kerdezo a parjatol
Ha netan a kerdezo parja a betegsege ellenere bunkon viselkedik es semmibe veszi akkor is kotelessege mellette maradni csak mert beteg?
"Gondolom otthon nem kapott normális nevelést, hogy tudja, hogy miről szól egy házasság"
A kérdező nem írta, hogy házasok-e.
2es es 3as...eleg egyszeruen gondolkodtok. Holott semmit nem is tudunk arrol h mi zajlik naluk.
Meg aztan a ferfiak husegessek meg nem leonek le...ugyan mar😂. Ha noalissan elvallik ket ber es a gyerek nem csak kethetente megy apukahoz (itt is altalanosithatnek h a pasik meg ezutan szarnaak a gyerekukre) akkor semmi nagyobb hatranyat nem fogjak erezni a vallasnak.
Regen szegyen volt valni...ezert van rengeteg 60. Hazasagukat "uneplo" idos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!