Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a megoldás, ha már nem kívánom annyira a párom?
Figyelt kérdés
A barátom van,hogy naponta többször is szeretne szeretkezni velem, de valamikor egyáltalán nem kívánom és félek, hogy ő is észre fogja venni, hogy nem vagyok annyira nedves,mint régebben. Ha napokig nincs semmi akkor nincs ilyen problémám.2018. szept. 17. 15:23
1/6 anonim válasza:
Mi változott, ami okozhatja ezt? Több lett a stressz az életedben? Új gyógyszer, életmódváltás? Köztetek volt valami konfliktus, probléma? Egészségügyi gond?
2/6 A kérdező kommentje:
Nem volt semmi probléma köztünk, boldogan élünk. Valószínűleg az, hogy mindent kipróbáltunk a szex terén, nincs semmi új.
2018. szept. 17. 16:24
3/6 anonim válasza:
"mindent kipróbáltunk a szex terén"
Szerintem erre egy élet is kevés :DDD
4/6 anonim válasza:
Szerintem érzelmileg is eltávolodtál tőle.
5/6 anonim válasza:
Én akkor nem nedvesedek ha nem izgulok frl
altalaban faradt vagyok,stresszes,sokat kattogok
nem tudom elengedni magam
probald meg magad osszeszedni sztem szetvagy csuszva fejben
es ha ott vmi nem oke mas se fog menni
6/6 anonim válasza:
Naponta többszöri szex... :D :D :D Megsúgom neked, hogy te nem vagy több, mint a hős lovagod szexuális játékszere! Szóval szedd össze magad, mert vesz magának egy újat. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!